31 maj

Okej, blev inte så mycket gjort igår. Åkte på matförgiftning och var inte så pepp! Istället blev det en dag i soffan framför teven och datorn. Behövs ibland det också! Idag har jag varit och handlat med Martina, lagat gooood mat med tidigare nämnda kvinna och sen har jag bara tagit det lugnt. Imorgon är det dags för utspark. Den från kåren som ska "sparkas ut" är finaste Allergo som tar sin examen nu. Det kommer bli så tomt i höst! Det är tur att hon ska bo hos mig nästa vecka så jag får umgås lite till med henne!
Som det ser ut nu åker jag hem nästa lördag och kommer tillbaka till Berget. Jag hade tänkt vara här mellan tentan nästa lördag och Berget men jag känner att jag behöver komma hem en sväng så jag kan återvända till Berget med ny energi. Jag ser fram emot att få komma hem och bara sitta på altanen och läsa, hänga med familjen och bara få ta det lugnt. Stressa ner lite, det behöver jag efter den här terminen!
Nu ska jag fortsätta titta på dokumentären på trean! Hörshej!

30 maj

Hahahaha! Fantastiskt att jag inte uppdaterat sen januari, vart tog det här halvåret vägen egentligen?

Just nu är jag halvt lycklig då jag skickade in sista uppgiften för vårens kurs igår och nu går jag bara och väntar på att få in de poängen i Ladok så jag kan släppa kursen! Annars har jag inte fått sommarlov än, tenta nästa lördag vilket känns lite drygt men det kommer gå bra! Det måste gå bra! Lite halvjobbigt är det att plugga just nu då det är fullt med pollen ute, kan inte påstå att jag mår särskilt bra, ser ut som att jag är gråtfärdig hela tiden och halsen kliiiiiiar! Det är dock bara till att bita ihop och vänta på bättre tider!
Nu ska jag ta tillvara på den här dagen! Lite frukost och sen blir det pluuuuggggggg! Hörshej!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0