Dagens lilla roliga

Jag: Fan, du är alltid nyknullad!
Anonym höna: Äh! Jag sov mest.

18 april

Dagens låt: Spring för livet
Dagens dusch: -
Dagens frisyr: Skumt
Dagens smink: Inget
Dagens händelse: Inledningen av "hälsoveckan" med Allergo
Dagens planer: -
Dagens vill ha: Någon som tvättar och städar åt mig
Dagens saknad: En kall öl på uteservering
Dagens drog: Sällskap!
Dagens tråkigaste: Motivationsbrist
Dagens finaste: Skratt
Dagens måste: Äta, sova, besöka toaletten
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Inget vettigt
Dagens mat: Pasta carbonara
Dagens kärlek: Sällskap!
Dagens mående: Rätt bra!
Dagens roligaste: Allergos Stockholmsberättelse!

18 april

I'm back! Mitt ledord just nu. Följde med till kören igår och det verkar som att den är tillbaka för att stanna. Jag hoppas det i alla fall!

Ännu en innevecka är över och det är bara en innevecka kvar på kursen. Fruktansvärt tråkigt är det! Bildkurserna är de bästa kurserna jag har gått här på MIUN. Ingen kurs eller klasskamrater kan mäta sig med dessa! Till hösten blir det AUO2. Vad ska man säga om den då? Ja, måste ju läsas, jag hoppas att den är bättre än AUO1. Det ska bli roligt att komma ut och göra VFU igen i alla fall!

Vad händer annars då? Inte särskilt mycket. Livet rullar på i sin lilla bana. Fraj var på besök förra veckan vilket har varit oerhört roligt! Det är synd att det är så långt till Skåne härifrån! Den här veckan ska gå i Rudolf Steiners anda. Ska läsa två böcker om Waldorfpedagogik till B-uppsatsen. Sen är det påsk! Familjen kommer upp i år och vi firar hos mormor och Kurt, känns skönt att slippa betala en biljett och släpa massa packning hit och dit! Så på fredag bär det av till Kvissleby och på söndag eller måndag bär det av tillbaka till Härnta igen!

Nu blir det frulle och eventuellt en prommis till bibblan för plugg!

8 april

Så. vad har hänt den senaste veckan? Not much. Spenderat dagarna på bibblan och kvällarna framför Big Brother hemma hos Martina. På tisdag ska portfolion in och jag har inte ens gjort hälften. Inspirationen har inte alls infunnit sig denna termin. Jag har mest flummat runt och gjort allt utom att fokusera på skolan. Inte bra alls!

På måndag har jag arbetsintervju på ICA, vågar inte hoppas på något och vill inte jinxa något heller. Jag ska göra mitt bästa för att göra ett gott intryck mer kan jag inte göra!

En annan iakttagelse från denna veckan är att man blir otroligt handikappad när man har ett stort sår på långfingerböjledsgrejenellervaddennuheter. Med plåster på går det knappt att böja fingret (vilket är oerhört störande), jobbigt att tvätta händerna då plåstret som ska vara vattentätt vill lossna samt att plåstret glider upp hela tiden så själva tejpen hamnar i såret. Nu kanske ni tänker att det kanske är en bra idé att ta av plåstret och sluta gnälla. Gör jag det river jag upp såret hela tiden och får en fin, köttig, äcklig yta! BLÄ! Gnäll, gnäll, gnäll, det finns de som har det värre osv. Men jäklar vad störigt det är! Det värsta är att jag inte minns hur jag lyckades slå upp fingret. Konstaterat är att det var under dryckesrus i torsdags på husphaesten då fingrarna var blodiga när jag kom hem och min vodkaflaska var inte längre bestående av genomskinligt glas på en del ställen!


Se där, nu fick ni en bild på eländet också!

Nu ska jag sluta gnälla och återgå till portfolioskrivandet!

4 april

Ännu en helg till ända och jävlar vad rolig den var! I fredags blev det hemmakväll med mys tillsammans med Angelica och Martina. Så ska det låta och Big Brother. Perfekt fredagsmys! I lördags var tanken att jag och Martina skulle ha en filmkväll och bara ta det lugnt. Filmerna var kirrade, vi hade bakat kakor, köpt läsk, chips och dip. Sunkkläderna var på och inte en tanke på att lämna Rosenbäcken fanns i hela världen. kl. 18 skickade Ida ett sms till mig och frågade om jag var sugen på fest. Jajemän tyckte jag och Tattarn och for till Björkvägen 5 som ligger långt från lilla, trygga Rosenbäcken. Efter en sjukt rolig förfest blev det utgång! En perfekt helg blev det! De roligaste festerna är alltid de oplanerade!

Idag, just nu befinner jag mig i ett grupprum på bibblan. Sitter och sliter med portfolion som inte kommer bli klar i tid, roligt verkligen! Men vafan, jag hinner nog innan sommaren i alla fall!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0