27 juli

Nedräkning. Om exakt en vecka har jag slitit stjärten av mig färdigt denna sommar på Statoil.
Måste bara berätta att den otroligt heta säkerhetsvakten som jag är kär i kom in idag, TVÅ gånger! Jag dog lite varje gång. Det uppvägde nästan äckliga (och lätt efterblivna tror jag) taxichaffisen som stöter på mig. Andra gången han kom in (securitaskillen alltså) var strax innan jag slutade, när jag gick ut till bilen, såg jag att mamma hade parkerat bredvid honom. Jag kastade in mig i bilen och sa typ "I BILEN BREDVID SITTER DEN SNYGGASTE MÄNNISKAN JAG NÅGONSIN HAR SETT! TITTA!!" haha. det börjar nästan gå över till en besatthet. Mammas reaktion: "Oj! En åttapoängare!" haha hon är för söt!
Nu- sova. Ska ju faktiskt upp och jobba imorgon.

27 juli

Denna helg har som alla andra av mina hektiska jobbhelger passerat. Jobbade till 21 i fredags, sen var det bara att åka hem och sova eftersom jag började halv sex dagen efter... Jobbade igår till 11.45 och sedan begav sig jag och pappa till Pccity i Väsby eftersom jag skulle köpa en dator. Den jag hade tittat på på deras hemsida för 7300 såg ut som något från mellankrigstiden, haha. Istället blev det en HP ur Notebookserien för 8500. Liiite dyrare än jag hade tänkt mig, men den är fin... haha. Sjyst prestanda och design. Me like! Är helt cepe med Vista bara, har inte lärt mig det riktigt än, men det kommer väl :)

Nu ska jag käka frukost, innan jag beger mig till arbetet. SUCK! men sen är det bara sex arbetsdagar kvar, sen slipper jag skiten!  Puss på er!

24 juli

Konstig dag/kväll. Gled helt plötsligt in i den allt för bekanta känslan av att allt är värdelöst, att jag inte orkar bry mig om något. Alls. Pratade med en god vän snabbt i telen, och blev skitdeppig, jättekonstigt fattar ingenting.

Dagen var också cepe på jobbet. Kom in en lastbilschaffis, runt 25, som är en stammis. Han är verkligen skitäcklig! Smutsig och bara konstig. Han raggade som fan, och jag visade ganska klart och tydligt att jag inte var det minsta intresserad, han var inne aslänge, typ en halvtimme, han åt lunch och drygade. Anyway, precis när han skulle gå var jag ensam i butiken, Sofia och Ida käkade lunch, då såg jag att han stod och skrev något, och jag anade det värsta. Just som jag tog en kund la han lappen på disken och sa "ring mig när du har slutat". Jag ville kräkas! haha. han är så äcklig! Jag tycker att det är grymt obehagligt med killar som försöker ragga på en på jobbet, jag är ju i en utsatt situation och kan inte bara gå därifrån, det är så äckligt! jag mådde lite illa när han hade gått, och jag såg på kunderna att de såg på mig att jag ville springa därifrån! Kollegorna fick sig ett gott skratt i alla fall, han är liksom känd där. uch!

Förresten kom Persbrandt in igår och handlade, på min enda lediga dag den här veckan, såklart! haha

14 juli

Dagens låt: Send in the Clowns
Dagens dusch: Ingen so far
Dagens frisyr: slitet med mousse i
Dagens smink: Inget
Dagens händelse: Inget särskilt direkt
Dagens planer: Gråter över att behöva jobba imorrn
Dagens vill ha: En lägenhet
Dagens saknad: Gamla tider
Dagens drog: Kaffe
Dagens tråkigaste: Tvätt
Dagens finaste: Judy Collins röst, så personlig
Dagens måste: Byta lakan
Dagens dricka: Vatten och kaffe
Dagens köp: En magnum
Dagens mat: Köttfärsröra med ris mumma!
Dagens sjuka: Huvudvärk
Dagens kärlek: Heath Ledger
Dagens mående: Rätt okej
Dagens roligaste: Äh jag vet inte.

12 juli

Uuh, blev ingen Singstar hos Jessica igår, det var så få som kunde, så vi tar det någon annan dag då förhoppningsvis fler kan. Så, snäll som jag är (eller mesig kanske) jobbade jag stängning åt Maria igår, hon ringde och bönade och bad. Det var väl okej att jobba liksom, stängde helt själv för andra gången, hoppas att jag inte glömde något! haha. Ska iväg och jobba snart igen, stängning, såå seegt. Är helt dött på helgerna, sitter och läser tidningar mest, finns inte så mycket att göra, de som jobbar på dagen brukar fylla på allt och städa och ha sig ute i butiken. På kvällarna blir det mest att läsa kvällstidningarna plus bilagorna! Kunde inte somna i natt heller, somnade vid sex, och vaknade 11.40, kommer vara helt död ikväll, och imorgon. Bajs.

Imorgon fyller Elin 19! Grattis gumman! Vi har väl känt varandra i typ 15 år nu! ojojoj! haha.
Och om två månader idag fyller jag 19! Tjoho! Fira födelsedagen i Härnösand, vilken lycka!

9 juli

Denna dag har nog varit den segaste på länge! Jag har inte gjort någonting typ. Suttit framför datorn och tittat på Gossip Girl och gått på toaletten bara! haha. Inte bra! Eller, jag har ju i och för sig hängt tvätt, men ändå. Resten av veckan blir lite mer händelserik i alla fall. Imorrn ska jag och E se Sex and the Cityfilmen, nice. På fredag ska jag antagligen hem till Jessica för reunion med klassen (de som befinner sig i landet i alla fall). och i helgen ska jag jobba, inte så kul, men jaja, lönen är ju rolig i alla fall!

8 juli

Hej hej hallå bloggen!
Har inte orkat uppdatera här på ooootrooligt länge. Så, en kort update
Studenten är avklarad, så otroligt skönt! Studenten var skitrolig och jag grät en hel del, men nu är jag mest förväntansfull på framtiden, skulle inte vilja gå ett till år på gymnasiet. Det stadiet är helt förbi känner jag.

Jag har egentligen inte gjort så mycket sen studenten, första veckan sov jag typ. haha. Sen har jag jobbat typ och inte gjort så mycket mer alls faktiskt. Nästa vecka börjar den intensiva jobbperioden, tre veckor med sex-dagars arbetsvecka. SUCK! Meen det är kul när lönen kommer. Just nu väntar jag mest på besked från studera.nu, antagningsbeskedet ska väl komma här i veckan, iofs är jag rätt säker på att jag kommer in, men ändå. Blir mer definitivt när beskedet kommer.

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0