31 januari

Sex and the Village igår. Skitkul och jättegoda drinkar! Det är roligt ibland att ha en riktig tjejkväll och bara sitta och skvallra och dricka en helkväll. Det görs för sällan helt enkelt. Är något sliten idag, men det var värre igårmorse efter Nollesittningen, där kan vi snacka om vrak! Men den var också skitkul. Roligt att det var tre nya studenter som var där! Otrolig cred till dem, att de ens vågade komma, jag skulle inte våga det...

Är för tidigt att skriva denna dags positiva då jag i princip just klivit upp. Kör på gårdagens istället.
-Fika med Helén och Jim.
-Sex and the Village.
-Fyllekäk på Subway!

Hehe, den sista, helt klart bäst!

Citat från förkröket till Nollesittningen:
Lisa berättar om en gammal tant hon vet som är handikappad, hon försöker komma på vad det heter som hon använder och vi hjälper till.
Jag: Perkulator!

Dagens

Dagens positiva:
- Känna mig smart på mattelektionen.
- Veta att jag har kommit en bra bit på PM-fracken och slipper noja mig.
- Fyndade en trenchcoat på Ellos för 99:-

28 januari

Gårdagen var inte rolig. Alls. Jag och Reeba vaknade skitjävlabakis på Villan och masade oss upp till skolan för att ha matematik från 10-15. Så underbart! haha. Stressa hem på lunchen och försöka fräshca till sig och äta mat, sen tillbaka till skolan och ha matte hela eftermiddagen också! Sen snackade vi med Hampa och Christine angående Snö6, gå ned till biblioteket och fika en snabbis, skriva rent protokoll, stressa till FET-mötet (där man bestämmer datum för alla evenemang som ska ske under våren). Upp till Villan igen för att fika lite innan PM-mötet. Ha PM-möte 18.30. Sy frackar och fixa inför Nollesittningen till c:a 00:30, och SEN få gå hem och sova!

Pust! Så stressigt! Inte någon tid alls för att bota baksmällan från helvetet heller, utan bara på't igen liksom!

25 januari (igen)

Åh, man blir så inspirerad av andras bloggar att det nästan är farligt. Har märkt att jag, liksom Frajs blogg enkom består av, har börjat lägga upp massa roliga citat jag och folk i min närhet säger. Kan inte riktigt låta bli att lägga upp den här pärlan. Det får ni faktiskt stå ut med!

Angående toastmasters på Nollesittningen
Jag: Vill du vara head eller bi?


Om någon av mina stackars vänner hemifrån vill se insprationskällan är det Frajs citatblogg.

Där hämtar jag, för övrigt, nästan uteslutande alla citat som är med i Skitsnack.

26 januari

Dagens positiva
- Färdig med uppsatsen.
- Veta att en härlig fylla väntar efter styrelsemötet.
- Prata med Emelie och höra henne glad.

25 januari

Suttit på Origo hela dagen med Jonna och Reeba och skrivit på uppsatsen, bara en artikel kvar att skriva om nu och slutsatsen. Pust! Men jag kommer bli klar med hela del 1 ikväll, så har jag hela dan på mig imorgon att skriva slutklämmen! Ska försöka hinna få upp nya Skitsnack imorgon också. Plus att det är styrelsemöte. Suck. Är lite för mycket nu veckan som kommer... Men men. Det är bara att bita ihop. Le och vinkaprincipen.

Drömde om Allan inatt. Var skitarg när jag vaknade. Fin start på dagen liksom! Men den blev bättre sen!
  Har bestämt mig att jag varje dag ska skriva ner tre positiva och bra saker som har hänt under dagen för att jag inte ska gå runt och vara deppig över annat. Man fokuserar alldeles för mycket på dåliga saker. Nu ska det jäklar i mig bli ändring!
Dagens positiva:
- Komma långt på uppsatsen och känna mig duktig över det.
- Flum och tjejsnack på Villan med Reeba.
- Ögonkaka.

24 januari

Shuffle på iTunes, ibland prickar den in så korrekt korrekt, en kväll som denna.

Alla har nog förstått
Att det inte är något särskilt med
ditt rekord i att spotta längst
Allt du sa du kan om kampsport
övertygade ingen alls
För sanningen är
att ingen är så hopplös som du
Och du är samma nu som då
.
Hopplös, Florence Valentin

24 januari

Vill inleda med: GRATTIS SIRI PÅ 21ÅRSDAGEN!!

Gårdagen med Bittens blev lyckad. Jag spelade Guitar Hero, flera gånger. Något jag inte trodde att jag skulle göra in public. Men, med lite alkohol i kroppen så årnare upp sig! Idag ska jag och Helén åka till IKEA och köpa tyg till PM-frackarna, nu börjar det dra ihop sig till Snö6. Kan ju inte påstå att jag ser fram emot att sy, har inte sytt ett stygn sen syslöjden i sexan... Känns som att det här kommer ju gå kanonbra! Haha.


Nu- tagga inför IKEA, dvs försöka bota lite av baksmällan.


Kraaam på eer!

22 januari

Var ett tag sen jag skrev något vettigt här, men jag har typ inte hunnit. All min tid denna veckan går åt antingen skolan eller introveckan för de nya studenterna. I tisdags exempelvis stod jag och gjorde snittar i ungefär tre timmar! Pust! Jaja, i skolan har vi påbörjat inriktningskursen (äntligen), så nu läser jag läs- och skrivinlärning och matematikinlärning. Känns skitbra! Nu känns det som att jag har kommit rätt helt och hållet! AUO1 var ett riktigt jävla helvete, men nu är det inriktningen som gäller! En annan skön grej är att vi är bara nio stycken i klassen, känns grymt skönt! Nu kan vi liksom diskutera lättare och få en kontakt till lärarna. Det verkar roligt också, idag ska vi ha en lab om språkglädje, bl a rimramsor, ska bli riktigt kul! och nästa vecka ska vi berätta saga med hjälp av rekvisita, haha minns de gamla teaterkollegorna för övrigt att vi gjorde det typ första teaterlektionen i ettan?

Helgen som var var rolig. I fredags festade vi med de nya utbytesstudenterna, jättetrevliga! Var så kul att jag var hemma halv sex! I lödags lekte jag och Reeba på Villan och sen gick vi hem till Stenmark och tittade på film.

Ikväll blir det middag och fest(introveckanaktivitet) och imorgon är det Bittens med nationströja på som gäller(introveckan det med). Lördag blir troligen vinkväll med eventuell utgång.

Hoppas hoppas att du kommer upp till Snö6 Emelie! Jag lovar att det kommer bli skitkuul!

Vi hörs snart igen vänner! Nu sminka och klä på mig till skolan!
Kraaaam på eer!



Slänger in ett klockrent citat jag yttrade igår när jag pratade med Emelie: Men, det är typ som en stefatt.

17 januari

Lite roliga citat från den här veckan.

Jag och Rebecca och förar lite i hennes lägnehet.
Jag: Hämta snus NU!
Rebecca tittar på mig lite skrämt: Vad sa du?
Jag: Hämta snus nu?
Rebecca: Jag tyckte du sa "upphetsad NU!"
(Tilläggas att Rebecca är hösrelskadad och hade inte hörapparaterna i...

Hampa: Spotify är det bästa sen skivat bröd!

Jag och Rebecca sjunger "Spritbolaget" som en pik mot att vi inte är 20 än. och ändrar spontant i texten så den passar på oss.
Tillsammans: Expediten sade goddag hur gammal kan min flicka va? Har du nåt leg ditt fula dregg? Koom hit igen när du fått... bröst?

12 januari

    Tävla   Ändra

Dagens låt: Himlen är oskyldigt blå.
Dagens dusch: Kommer
Dagens frisyr: Uppsatt, hårspänne för att hålla undan luggen. Kände mig rätt söt idag faktiskt.
Dagens smink: Puder, kajal, mascara.
Dagens händelse: Vill ej nämna ens.
Dagens planer: Är ej mycket var av denna dag. Sova.
Dagens vill ha: Pass.
Dagens saknad: Hem-hemma.
Dagens drog: Kaffe.
Dagens tråkigaste: Pass.
Dagens finaste: Mitt i allt- sånger, precis vad jag behövde.
Dagens måste: MASSOR!
Dagens dricka: Kaffe
Dagens köp: -
Dagens mat: -
Dagens sjuka: Lite snuvig.
Dagens kärlek: Passpasspass!
Dagens mående: Inte så bra direkt...
Dagens roligaste: Vi har en föreläsning om Matematikens språk. Den manlige föreläsaren ber oss att hitta och ge exempel på talet 4 i rummet.
Random student: Ja, du har fyra lemmar.
Jag vänder mig till Rebecca: 5 lemmar...

7 januari

Denna dag har varit otroligt häktisk. Den började lugnt med att jag gick upp halv sju hem-hemma och sa hej då till mamma och pappa som åkte till jobbet och sen åt jag frukost med Anton och gosade med lillesötebror tills han åkte till skolan. Sen packade jag det sista och fick skjuts till tåget av Oskar. Resan gick bra, jag hade laddat ner två fall eller vad man ska kalla det ur Aftonbladets serie "Brotten som skakade Sverige" (tror att den heter så). Vi hade missat att köpa tidningen när det var de två fallen med, men man kan ladda ned dem som ljudbok, vilket jag gjorde. Så jag satt och lyssnade på dem hela tågresan och småsov. Kom hem igen till Härnta och åt en macka som jag hade gjort hem-hemma som skulle förtäras på tåget egentligen. Sen gick jag och Rebecca till Hemköp, köpte maaassaaa mat! Hem och äta två mackor fort som sjutton för att ila iväg till Villan och fika med Rebecca och Helén innan PM-mötet som tog grymt lång tid. Var hemma kvart över nio och började packa upp. PUST! Skitstressigt! Sen när jag äntligen kunde slappna av, ramlade en nyköpt sköljmedelsflaska ner från ovanpå badrumsskåpet, korken gick sönder och det var sköjlmedel ööööveraaaallt! Skitkul att ligga på alla fyra och försöka torka upp skiten! Jippeeeeyy! Inte så att det är liiite trögflytande och består av gaaanska starka ångor! Men men, nu är det upptorkad och fixat.

Nu ska jag sova. Har hållit igång rätt mycket idag och har en hel del att fixa imorgon...

So long fuckers!

Lista

Färg: gul
Klädsel: jeans, skön tröja
Frisyr: slitet
Accessoar: glasögon

Mat: älgstek med ugnsgratinerade rotfrukter och kantarellsås
Dryck: vatten
Snacks: clementiner

Känsla: trött, lite sjuk
Humör: likgiltig
Att göra: ingenting.

Musik: Puff the Magic Dragon
TV: Gossip Girl
Internet: bdb, facebook, tjuvlyssnat + alla bloggar
Telefonsamtal: Anton, mamma, pappa, Rebecca, Jonna.
Inspiration: ha! Har inte inspration till ett jävla dugg idag.
Drömmer om: Tor uppenbarligen?!

3 januari

Klockan är 16 minuter över tolv och således har en ny dag nalkats. 2009 är året som numer följer. 2008 bjöd på nya erfarenheter och överraskningar. För att ta ett litet axplock kanske man ska nämna att kära 3Bt på Sollentuna fria gymnasium spelade en kick as-version av En midsommarnattsdröm. Något jag inte trodde att jag själv skulle lyckas med... 2008 var också året då  diverse lärare på tidigare nämnda skola visade sig vara riktiga svin och äckel! Våren bjöd även på en trevlig resa till Barcelona där jag lyckades hålla in grym frustration under fem dagar. 2008 var året jag tog studenten. Antar att man ska skriva att det var bästa dagen i sitt liv, men som jag tänkte redan då, det skulle vara fan också om livet inte blir bättre än såhär! Jag är ju bara 18 år, det måste finnas annat som toppar livet än att åka runt på ett lastbilsflak och yla som idioter när man vet att det vi har att vänta oss är arbetslöshet, underbetalda jobb eller ännu mer plugg... Sommaren var inte något vidare då jag jobbade på macken i princip hela sommaren, inget jag kommer att göra om (förhoppningsvis). Det positiva som kom ur den upplevelsen var dock att jag återfann en vänskap som har legat latent ett tag. Jag lärde mig dessutom att man inte bara kan tänka på lönen när man tar ett jobb. Inte ens tanken på den feta lönchecken fick mig att uthärda arbetstimmarna särskilt bra. Hösten 2008 var hösten jag flyttade från mamsen och papsen till Härnösand för att plugga. Well, ingenting blir som man tänkt sig heter det ju. Så behöver vi icke nämna mer om den saken. Det är klart att man kan önska att vissa saker var annorlunda, men det är bara att blicka framåt. 2009 S K A  bli ett bättre år! 2008 var absolut inte dåligt, men människan vill alltid ha det bättre än hon har.


Bitter årskrönika? Nej, jag är realist, precis som ni vet goda vänner. Nu ska jag sätta på en chickflik och sova.

God natt.

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0