28 februari

Idag har förkyldningen gått in i fas 3, den värsta hittills... Legat och hostat slem hela natten, är skitjälvattäppt i näsan och jag tror att jag har fått feber, igen. Skulle ha åkt till Hassela idag egentligen med kåren, men det sket sig, skulle ha åkt till Sundsvall ikväll efter Hassela, det sket sig, skulle ha behövt diska och städa idag, det skiter sig det också... Istället blir det Melodifestivalen ikväll, borde försöka ta mig ned till ICA och handla näsdukar också, får se om jag pallar det.

Just nu sitter jag och tittar på tågbiljetter hem, funderar på att åka hem om två veckor över helgen bara. Skulle vara skönt att komma hem lite, problemet är bara att det är så jäklarns dyrt! Och jag vågar inte lita på Traderabiljetterna, med min vanliga tur skulle jag säkert inte få någon biljett... Well, well, det löser sig, ska ta och slå päronen en pling och se om de kanske kan betala ena biljetten eller så, då blir det inte lika dyrt för min del.

En bra grej har jag gjort i alla fall, skrivit färdigt Skitsnack för nästa vecka, lite cred till mig alltså!

Nu ska jag ta och göra något, dvs lägga mig i sängen och titta på tv.

Kraaaam på eeer!

Dagens

Dagens positiva:
- Bli tillfrågad att stå på vikarielista redan efter en vecka på praktiken.
- Att Emelie underhöll mig på telefonen när jag åkte buss, var på ICA och tillbaka till universitetet.
- Helkvällen med Jim.

28 februari

Nyss hemkommen från en helkvälls "plugg" med Jim på Villan. Sjukt trevligt! Vi satt och pratade från ca 18-23.30, så underbart att bara sitta och snacka skit en helkväll, särskilt en fredag då det "förväntas" att man ska orka göra något spektakulärt. Kvällen bjöd på pizza, ångest, terapi och skratt.


Operation Allendela har bytt namn till Operation Date Rape.

Dagens

Dagens positiva
- Förbereda Operation Allendela
- Få reda på vad för fel det är på musikutrustningen
- Fika med Helén

26 februari

Idag har Operation Allendela gått in i fas 2, själva genomförandet. Vi har kopierat X till A3-format och ska bara fixa det sista, sen är det bara att vänta och se...

På lördag är det skidresa till Hassela med kåren, kul kul! Men jag ska, såklart, inte åka skidor, det skulle vara en katastrof! Ska sitta och fika hela dagen och ha det trevligt :). Sen ska jag bli upplockad i Sundsvall av Leffe och typ titta på film hela kvällen, sen på söndag fyller Kurt 70, så då ska jag dit. trevligt trevligt! God tårta och kaffe räknar jag med ;).

Ikväll blir det fest hos en av utbytesstudenterna, kommer antagligen vara skitjävlamycket folk där, så vi får väl se hur vi får plats... Annars blir det nog Bittens som Fraj sa.




Nuuu Emelie kan du inte säga att jag är dålig på att uppdatera ;)


Kraaam på eeer!

26 februari

Idag är det friluftsdag på praktiken. Eftersom jag är skitförkyld fortfarande och det är snöstorm ute bedömde jag att det är lämpligast att jag stannar hemma, jag vill ju inte ligga utslagen med feber imorgon om man säger så... Istället ska jag försöka träffa Jim lite tidigare än sagt och skriva affischer och greja till PM samt försöka hinna med en fika med Helén. Det blir nog bra det. :)

Sov som en prinsessa inatt, har inte sovit så bra på hur länge som helst! Drömmarna flödade och jag kände mig stark när jag vaknade, en jättehäftig känsla! Sen skadar det inte att man drömmer om lite kaka ibland heller...

Nu ska jag klä på mig och ringa Jimbo och se vad han sysslar med och förhoppningsvis få någonting gjort!

Kraaaaam på eeer!

Dagens

Dagens positiva
- Duschvattnet
- Min metrosexuelle vän Jim (som jag numera kallar honom)
- Känns helt rätt på praktiken, jag har valt rätt

25 februari

Hej, hej, hallå bloggen.

Det händer så mycket runt omkring mig och med mig just nu att jag inte ens vet vad jag ska skriva. Så fort jag sätter mig ned för att skriva snurrar allt som ett galet virrvarr runt mig att jag inte vet hur, eller om jag ens vill, börja. Det är mycket nu helt enkelt, både med praktiken, kåren och på det personliga planet.

Praktiken började hur som helst i måndags, trivs som fan! Jättebra handledare, underbara barn i klassen samt ett varmt mottagande från övrig personal på skolan. Det enda minuset är att jag måste åka buss dit... I och för sig tycker jag om att åka buss, det är en stund då jag verkligen kan slappna av. Jag vet att jag inte kan stressa mig själv, jag kan inte göra så mycket annat än att åka med. Det är bara jag, iPoden och mina tankar. Och ibland andras tankar också.

Det är en hel del i kåren nu också som sagt. Det har redan börjat märkas att jag är vice ordförande i PM numera. I och med planeringen inför introveckan, samarbete med krogarna osv. Det är skitkul, men lite slitigt när man har jobbat åtta timmar och åker direkt till PM-möte som tar tre timmar, jäktar iväg till Bittens för möte och kommer inte hem förrän halv elva på kvällen när jag lämnade stället sju på morgonen...

På det personliga planet rullar det på. Älskade Emelie var här i helgen och det är det bästa som har hänt mig på länge. Den kramen jag fick på stationen när hon kom i torsdags är nog den bästa kramen jag har fått. Den betydde oerhört mycket. Dessutom har jag återupptagit en relation som jag har saknat grymt mycket. Det känns bra helt enkelt. Även om man kliver på törnar ibland så är det skönt att veta att det alltid finns folk runt omkring som bryr sig.

Upptäckte idag att jag har blivit livsnjutare! Vet inte om jag börjar bli gammal, men när jag hade duschat färdigt ikväll och skulle till att stänga av kranen tänkte jag att vattnet var perfekt tempererat och att det inte kan bli mycket bättre! Känner mig som en liten tant!

Helgen som kommer blir lugn och skön. Har bestämt mig för att bege mig till Kvissleby på lördag och sova kvar till söndag. Ett skönt brake från Härnta helt enkelt!

Nu ska jag göra mig en kopp te och stoppa in en snus innan det är dags att sova.

Dagens

Dagens positiva
- Få B på sista uppsatsen för AUO1!!
- Skriva färdigt Skitsnack
- Veta att Emelie kommer på torsdag
- Veta att Siri kommer till pubkvällen

16 februari

Nu har jag överlevt mitt första Snö6, och dessutom som PM... Allt har gått skitbra, lekarna gick helt klart över förväntan! Inga sura miner alls. På festerna har det väl hänt lite saker, men spya och däckningar hade vi ju räknat med... Eftersom PM är ansvariga för hela evenemanget fick vi inte dricka på torsdagen eller fredagen, festerna alltså, meeen på lördagen behövdes bara två ansvariga, fyllan den kvällen var obeskrivligt härlig! Världens glädjerus och lättnad hela kvällen! Dessutom lyckades jag och Tor skrämma skiten ur Reeba, jag skrattade och skrattade. Jag skrattade i flera minuter (citat från Filip och Fredriks sommarprat). Det var till och med så att jag gick med ett leende på läpparna morgonen efter när vi skulle städa villan 10.30, märk väl att jag var hemma vid 5 på morgonen och hade inte sovit alltför mycket...

Längtar ihjäl mig just nu efter torsdag, vill kramas nu! På lördag ska vi på 30års fest utanför Sundsvall, lär ju bli skitkul att supa med morbror plus födelsedagsbarnet herself, hans flickvän alltså!

Nu ska jag skaka vintunna och sen sätta upp Skitsnack!

Kraaam på eeer!

9 februari

I bilen på väg hem från Aspnäs och vi har just hållt på att bli påkörda av en blådåre.
Jim: Har ni nån gång haft en nära-döden-upplevelse?
Reeba: Ja, allergichocker.
Jim: Det är ju vardag för dig! Det är ju inge' spännande!

4 februari

Baah tråkkväll! Var nere hos Reeba en stund, men orkade inte  vara där så länge, känner mig jättesvag i kroppen. Slutade med att jag har suttit här, framför datorn heeela kvällen. Inget kul på tv, kan inte plugga pga febern, orkar som sagt inte träffa en levande själ förutom på msn och facebook. Suck. Ska försöka sova nu och hoppas på att det är bättre imorgon. Har hällt i mig vidriga Echineaforce hela dagen, ska ta en hosttablett, ipren och nässpray och hoppas på det bästa nu.

God natt kära vänner och dröm om den du älskar.

2 februari

Produktiv dag idag. Ringde VFU-kvinnan för att kolla statusen med min placering egentligen. Visade sig att Sigtuna kommun är helt dumma i huvudet och att jag antagligen kommer göra praktiken här uppe ändå...

Sen ringde jag till en förskola hemma som jag vill sommarjobba på. Lilla My, ligger strax utanför Odensala och har Waldorf-profil. De lät intresserade och hon sa att hon ska höra av sig lite längre fram. Det känns jättespännande! Jag hoppas bara att det inte strular, men med min vanliga tur vet man ju aldrig. Ska alldeles strax röra mig ned till stan för att inhandla grejs till V-Dala, sen till Villan för ett samtal med Helén innan V-Dalamötet kl. 18.
  Är lite sjuk vilket inte är så party. Låg och hostade inatt, när jag vaknade hade jag skitont i halsen, är snuvig plus att jag tror att jag ligger lite på febergränsen. Men det är lika bra att det kommer nu och inte nästa vecka när det är Snö6! Känns inte så jätteroligt att vara sjuk på Aspnäs om det går så långt, men det finns ju inte så mycket att göra... Häller i mig den äckliga Echineaforce och dricker te...

Ska ta och sminka mig nu så jag inte ser helt död ut!

Kraaam på eeer!

1 februari

Idag har jag inte gjort någonting! Helt otroligt för att vara jag när det inte är bakisdag... Vaknade vid tolv när Tor ringde mig, helt otroligt att jag inte var naken när han ringde, som jag brukar! haha. Sen har det liksom inte hänt något. Städat lite, duschat, suttit här alldeles för länge, pillat med lite bilder till PM-bloggen osv. Det mest spektakulära var när Magda (en utbytesstudent som är min granne) ringde på och lämnade tillbaka en stekpanna, så gick vi och hälsade på två nya utbytesstudenter som flyttade in här i huset idag. Ska snart till Villan med Reeba och göra chokladgodisgrejer till fiket. Hoppas att det kommer någon, brukar inte  vara så mycket folk på fiket på söndagar enligt Fraj.

Jaja, ska väl ta och sminka mig lite innan det bär av till Villan

Kraaam på eeer!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0