Lite hederligt svenskt gnäll # 3

Jag HATAR Sl! Pga dem missade jag 15.40-bussen hem idag, fick glatt ringa mamma så hon kom och hämtade mig, för ingen jävla taxi stod inne heller! Stå ute i kylan och vänta på morsan i en halvtimme är ingenting att leka med! Jag kom hem för snart en timme sen och har inte fått tillbaka känseln i tårna riktigt än. Alla som känner mig vet hur trevlig jag är när jag är irriterad dessutom, och snart ska jag åka till Kulturskolan och öva på Luciasångerna, känner på mig att jag kommer vara sådär jättetrevlig!

Hela den här jävla dagen har bara varit dryg! Jag hade kunnat vara hemma. Gjorde typ inget nyttigt på tyskan, gjorde absolut ingenting på engelskan för att det var vissa som hade NP speaking, så vi fick göra vad vi ville. Sen var vi bara på studiebesök i en kyrka vilket jag inte fick ut så mycket av iom att jag är konfimerad, så jag vet vad ett sakrament är osv... Summan av kardemumman är att
-dagen har varit ovärd
-jag är kall
-jag är otroligt irriterad på vissa jävlar, (ja, hatet har eskalerat).  
-mitt hår är så fult att jag inte vill lämna huset utan en påse på huvudet! Jag skulle hellre ligga hemma i sängen och läsa än att åka och sjunga Luciasånger.

Tjoho! nu fick ni läsa ännu ett gnälligt surt blogginlägg! När ska jag börja skriva om positiva och roliga saker egentligen?!

Mfph

Bajs också, fick just höra att universitetet som jag vill läsa vid, har den sämsta socionomutbildningen i Sverige. Mindre roligt. Måste boka tid med syven!

Fan!

Jävla horskit! Försov mig idag, så jag missar skolan idag igen!! Helvete också!

18 november

Bläch, har ingenting att säga om denna dag. Trodde att den skulle vara bättre, men den var i alla fall långt ifrån urusel om det är någon tröst. Tur att jag såg Glans & Schyffert igår så jag har något glatt att tänka på.

Körrep

Idag har jag varit hemma från skolan igen. Har ont i halsen sen igår och känner att jag behöver vila rösten så jag kan sjunga i helgen. Imorgon ska jag först vara på Kulturum till typ ett, sen bär det av till Uppsala, jag och Emelie ska ju se Johan Glans och Henrik Schyffert!! GAAAH! Jag kommer typ dö! haha. Med hänsyn till min röst och att jag ska upp vid 8 imorrn så blir det att vara hemma ikväll. Ligga framför teven bara typ.

Repet igår gick ganska bra med tanke på att det är tre körer med olika körledare som ska sjunga ihop. Det är klart att det blir lite olika när det är tre olika individer som ska försöka sätta samma prägel på låtarna. Förutom att jag fick typ damp på en person så gick det rätt bra. Fick mycket beröm av kvinnorna som satt framför oss, i sista låten delar sopranerna också på sig, och det är typ bara fyra från vår kör plus kanske tre till som sjunger första sopranen. De som satt framför oss sjöng mezzon och blev grymt förvånade att vi var så pass bra som vi är för att vara ungdomar, alla andra är "vuxna". Så det är ju alltid kul att få höra att man är bra!
  Jag blev faktiskt positivt förvånad, jag trodde att alla där skulle vara dryga och mossiga, men jag blev verkligen överraskad att så var inte fallet. Hoppas bara att det går lika bra imorgon som det gjorde idag. En sak som är bra med att jag låg hemma och var sjuk ett par dagar är att jag har lärt mig alla låtar utantill, har legat i sängen och lyssnat på skivan med alla stämmorna och alltså lärt mig allt.

Nu ska jag ta och göra något annat. Bye, bye!

15 november

Om precis en vecka ska vi ha nationellaprovet i engelska fick vi reda på idag... Hade dessutom en diskussion med Beatrice om att jag inte behöver göra provet egentligen, jag ligger på ett stadigt VG, enda sättet för mig att få ett MVG skulle vara om jag skrev "excellent" på provet, dvs inga stavfel och verkligen PERFEKT, det klarar ju fan ingen, inte ens Micke skulle väl klara det... så OM jag skulle "råka" försova mig skulle det inte vara hela världen, så det känns skönt att veta att jag kan ta nationella mer som en test bara och inte ta det så himla seriöst...
  Hade tänkt att skriva ett längre inlägg idag, men jag hinner inte. Ska åka och repa nu, kommer hem vid 22 igen, YI-HA!

Filip & Fredrik plus Johan Glans, och manusplugg

Denna dag började märkligt. Jag drömde om Filip & Fredrik och Johan Glans, favoritkillarna alltså. Mitt i drömmen vaknar jag av att mobilen ringer, svarar halvt i sömnen, så är det Kerstin som ringer! Ana min förvåning liksom... haha. Då var klockan typ tio, sen somnade jag om igen och vaknade tolv, det är alldeles för sent! Även om man är sjuk så tycker inte jag att man ska sova hela dagen, i sånna fall framför teven typ... Skärpning! Men imorrn ska jag till skolan. Fick ett mail av rektorn där det stod att vi ska åka själva till skolan i Häggvik och prata, han kommer inte vara där och hålla oss i handen! Jag fick smärre panik! Vad ska man säga liksom?!
  Sen på kvällen imorrn är det elevkonsert på skolan, alltid kul att se musikarna uppträda :)

Nu ska jag sätta mig och läsa lite manus, har ju inte läst manuset förut liksom... men, men, man upptäcker alltid något nytt, alltid någon ny infallsvinkel eller så...

Eh ja, måndag igen.

Sov alldeles för länge idag igen, vaknade kvart i ett! Jag som tänkte gå upp senast nio så jag skulle ligga framför teven hela dagen och mysa. Dagen blir inte lika njutningsfull när man sover för länge, jag blir bara stressad. Önskar verkligen att jag var en morgonmänniska, det skulle vara så mycket skönare!

Uch, jag är fortfarande sjuk. :( Det blir nog ingen skola imorrn för min del, jag måste vara frisk till på onsdag ju, då jag ska vara på Häggviksskolan och prata om hur det är på gymnasiet och berätta hur otroligt bra det är på SFG, skönt att jag inte behöver ljuga, för det är ju otroligt bra! Sen på torsdag ska jag stå på gymnasiemässan och göra typ samma sak, så då kan jag ju inte stå och hosta och nysa på de stackars niorna. I år så är det BE AGGRESIVE! som gäller! Kulturama som stod mittemot oss förra året körde med fula trix och jag kan också! Dessutom så talar statistiken för mig, förra året lyckades ju jag och Sara locka en stackare till öppet hus, som inte alls var intresserad först, och nu går han ju på skolan! Får koppla in teaterskillsen igen... På torsdag är det också det där monsterrepet på kvällen i Valsta 19-21.30, kommer ju vara helt slut! Jag kommer inte hinna åka hem och äta mellan skolan, gymnasiemässan och körrepet så jag måste typ hålla mig på lunchen till jag kommer hem, vilket borde vara strax innan 22 :| Jag kommer typ gå under! haha.

Lista

TV-serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[x] Gilmore Girls
[ ] Grey?s Anatomy
[ ] Prison Break
[ ] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[X] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[X] Simpsons
[X] Scrubs
[X] CSI
[X] CSI Miami
[X] CSI New York
[ ] Jordan Rättsläkare
[X] Joey
[ ] Bones
[ ] Dawson?s Creek
[ ] Heroes
[x] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[ ] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[X] Ugly Betty
[ ] Smallville
[X] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400
[x] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[ ] Cold Case
[ ] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[ ] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[ ] Våra bästa år
[X] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[ ] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[X] Svensson Svensson
[ ] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[x] Myggan
[ ] Vita huset
[ ] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[ ] Las Vegas
[x] Xena
[ ] Entourage
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[X] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[X] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[X] Nanny
[x] Tre Kronor
[ ] L-word
[x] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[ ] Rederiet
[x] Hem till gården
[ ] How I met your mother
[x] That 70?s Show
[ ] Alias
[x] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[x] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[ ] Close to home

49

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd
70-86 Inget liv

10 november

Blä jag är sjuk :( orkar inte göra någonting! Jag måste ju hålla mig frisk. Nästa söndag ska vi göra musikalen i Kulturum och jag vägrar att vara sjuk då! Just nu är läget så att jag hostar och hostar, har gjort slut på 1,5 förpackningar med näsdukar bara idag, och jag har sjukt ont i lungorna också. Uch! Jag skulle veta vem jäveln är som har smittat mig och avrätta honom/henne!

Lite hederligt svenskt gnäll # 2

Idag har jag legat på soffan hela dagen. Kollat på Askungen och ätit chokladbollar med Håkan.
Nu har liksom tillståndet blivit värre, ovanpå mensvärken har jag fått skitont i halsen också! Skönt va! Skulle tro att halsvärken delvis beror på att jag inte var heeelt uppsjungen på höjden igår på kören. Var ensam första sopran så jag antar att det var därför som Annica inte körde standardhöjdsövningen som jag har sjungit i totalt, vad blir det, 11 år! haha. Är inte så sugen att gå på Närbild imorrn, pga diverse värk, men det är ju Persbrandt så jag får lov att offra mig!

Annars blire ingen happening imorrn alltså. Direkt hem efter inspelningen som beräknas vara klar 12:45, eller, ja, vi ska väl käka efter inspelningen, men sen blir det soffan/sängen!

Måste läsa igenom alla papper också till en enkät till partiet som jag ska besvara. Känner mig så otroligt viktig att jag har gått med i ett ungdomsparti! Har väl tänkt engagera mig också, men det har inte blivit av än. Än så länge är jag bara medlem. Har ju bara varit det i ett halvår kanske så det är väl inte så hemskt att jag inte orkat pallra mig till något möte än?!

Pikande iPod

Min iPod pikar mig. Idag när jag satte mig på tåget för att åka hem, och satte på den, kom först Hey Jude. Och, ja, alla som känner mig och vet vad det var för fel idag vet ju att den passar utmärkt! Sedan kom On My Own ur Les Mireables, också passande! Sen, som grädde på moset kom Låt dom inte knäcka dig med Sture Alléns dansorkester. Jag börjar tro att iPoden känner av sinnesställningar också...

Stressad

Nu har jag varit duktig och gjort en kladdis och PK-bollar till caféet på typ en halvtimme! Fy fan vad jag är bra! :D Känner mig lite utmattad. Sov totalt kanske tre timmar i natt och har hållit igång precis hela dagen. Imorrn blir det inte heller bättre, skola hela dagen, till 16.10. Teater dessutom varav de två sista timmarna är röstträning som är grymt ansträngande! Sedan bär det av till Kulturskolan, sånglektion 17.30-18.00. Sen hem och kasta i mig mat och sedan till kören som börjar 19. Slut 21.00, och slutligen få komma hem ordentligt! Slitiga onsdagar alltså!

5 november

Jag känner att jag börjar bli sjuk, har ont i halsen och fryser hela tiden. Det var ju faktiskt länge sen jag var sjuk, det var någon gång i september, jag är lite chockad över att hela oktober gick utan någon förkyldning eller någonting! Haha.

Ska skriva tyskprovet imorrn. Har inte orkat plugga idag alls, bara fryser, har legat i sängen och tittat på Svensson Svensson. Hittade en jätterolig version av Fantasi med Style idag också, det är allas favorit Sam från Idol, Enjoy!

http://hem.spray.se/sam.hagberth/Musik/Fantasi,%20cover%20of%20swedish%20famous%20song%20-%20Sam%20Hagberth.mp3

4 november

Idag har jag bakat snickers till cafét. Jag hoppas att alla andra i bakgruppen har gjort sina sysslor också inga ursäkter godtas...

Snart är det 1:a Advent också, fy hoondan vad fort den här hösten har gått! Känns som att vi började skolan för kanske en månad sen, max. Jag tycker om Advent och december, gillar förberedelserna inför julen. Tända adventsstakarna, leta fram julstjärnorna och elljusstakarna. Adventsgudstjänster med kören. Baka pepparkakor och lussekatter. Repa Luciatåg. Framföra Luciatåg. Köpa julklappar (även om jag är urdålig på det). Julkalendern på teve (om den är bra dvs). Höra och få sjunga julsånger. Snön (ibland). Adventsfika. Julpynta.Slå in julklappar.
  Det värsta är att önska sig saker! Jag hatar det! Jag vet aldrig vad jag vill ha! Jag tycker om att köpa saker till mig själv för då blir det som jag vill ha det och på mina villkor. Haha gud så neggo, men det är sant!

Update

Det blev ingen Velvet Goldmine, filmjäveln finns ju inte att hyra NÅGONSTANS eftersom alla ställen tar bort VHS:arna och filmen finns inte på DVD dåååliiiigt!!

Så, istället blev det, badabambambambam! Djungel George på VHS med SVENSK dubbning! :| HAHAHAHA jag höll på att dö! den är så ful! men kul hade vi, hähä. Jag tycker fortfarande att vi skulle ha sett Dellamorte, Dellamore.. don't ask me what it is about säger jag bara...

2 november

Idag ska jag hem till Malin och titta på Velvet Goldmine :D

1 november

Bläää jag är bakis, har ätit idag som aldrig förr! haha

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0