Malin


Love hurts! but I'll be there for You honey!

Helg

I helgen var jag som sagt i Västerås med päronen och lilbro' i Västerås, mycket trevligt faktiskt :) Trodde att det skulle bli jättetrist me ndet blev det inte. När vi kom dit i lördags checkade vi in och sen gick vi ner på stan och handlade lite julklappar. Västerås är typ som Uppsala, dom hade faktiskt ganska mycket affärer iaf dom man brukar ofast handla på.

Det var en nice dag :) Sen på kvällen var vi på rummen och typ kollade på tv och chillade. Igår stannade vi på ngt köpcentrum på vägen hem och handlade lite på IKEA och Toys r us.

Det var en mysig helg :)

Lucia och packning

Den här veckan har varit rätt hektiskt, luciatåg och träningar hit och dit, dessutom har vi julkonsert med kören snart, jag var helt säker på att jag kunde alla sånger utantill (det är samma som förra året) men icke sa nicke! haha. Jag stod som ett fån när vi skulle öva i onsdags och kunde typ inte ett piss!

Idag och i onsdags gick vi luciatåg med Kulturskolan, det gick skitbra faktiskt! Jag var säker på stämmorna på alla sånger så det var ganska enkelt. Årets "underbara" present från Beckers var... ...en midjeväska! jippi! :P Fruktansvärt ful är den! Från SAS fick vi choklad och en biobiljett, det har man mycket större glädje av!

Imorrn åker vi till Västerås, pappa har ngn kompis som han känner där som vi ska hälsa på, så ska vi på Scandic, hurra, jag hoppades att få vara hemma och ha en liten get togetherment, som det så fint heter... Så jag har sprungit som en idiot och letat efter rena kläder att ha på och med mej, men självklart har jag varit så lat och inte hunnit tvätta, mysigt verkligen!

Måndag

Idag är det måndag... det är kallt ute och det regnar, spöregnar.
Vaknade klockan 13.00 idag, snacka om att det känns som jag har sovit bort hela dagen. Skulle ha städat lite och strykt lucialinnet idag så jag hade det gjort, men fastnade såklart framför datorn... Kom dessutom fram till att nästa måndag är min sista lediga måndag.. sen efter jul kommer jag ha svenska C och körsång A. Jag vill inte, jag älskar mina lediga måndagar! det är min dag i veckan som jag bara tar det lugnt och sover typ.

Trött

Gudars vad trött jag är! Det tär verkligen att spela två föreställningar per dag i en vecka och dessutom vara helt förkyld! jag pallar verkligen inte!

Marra den jävla slynan hade sin sista dag idag :'( fy fan vad vi grät! men jag förstår henne verkligen, om jag också hade IG i typ allt (förutom teatern) skulle inte jag heller palla gå kvar i skolan...

Men, men det är bara att blicka framåt, snart är det midsommar, eller hur?!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0