29 maj

Imorgon tar Emelie studenten, fan vad sjukt det känns! Jag har inte hunnit fatta att vi snart står där med mössorna på och skriker, hurrar (gråter). Det är helt stört! Det som är såå skönt just nu är att allt plugg är klart! Jag räknade ut att nästa (och sista) gången jag ska till skolan förutom avslutningen, är mentorstiden nästa torsdag! haha. Så skönt!

Skittrist att jag inte kan gå på Emelies utspring, men det är det rent praktiska som fakkar sig. men jag kommer ju på mottagningen, men det som är jobbigt är att jag ska jobba sen, hinner vara där i typ en timme bara! Det suger hårt.

26 maj

15 dagar till studenten, 15 dagar till frihet, nåja, större frihet än nu i alla fall. Härmar Emelie och skriver en liten lista på changes tänkte jag.

-Föräldrahemmet i 08-området byts mot studentlägenhet i Norrland
-Gymnasiet blir högskola
-Sånglektionerna på K-skolan blir förhoppningsvis sånglektioner någon annan stans
-Teater blir pedagogik och liknande
-Gamla vänner stannar kvar, men nya kommer till
-Tantkör blir annan tantkör?
-Buss och bil byts i största möjliga mån ut till cykel och gångavstånd
-Mammas mat blir till söndagsmiddagar hos mormor?

Pepp som fan! Är så sjukt trött på skolan och allt annat just nu. Är glad att jag fick jobb nu så jag fick en liten förändring.

22 maj

En tråkig uppdatering på det som är kvar innan studenten:

Filmanalysen (x) ÄNTLIGEN KLAR! sen att den suger och jag kommer typ få G på den är en annan sak.
Projektarbetet () Ska in nästa fredag, men, jag har skrivit åtta sidor och är nästan klar
Arbetsmiljöprov () Hemprov, kan lämna in det några dar innan studenten sa Danne

Känns som att jag har koll på leget.

19 maj

Ett enkelt sätt för mig att märka när jag är för stressad och mår dåligt är att min nacke säger ifrån, värker som fan och är jättestel. Precis så har det varit i tre veckor nu. Jag behöver någon som kan massera mig på heltid helt enkelt! De gånger joel gjorde det innan vi spelade var underbara! Snacka om sjunde himlen! haha. Det är tur att det snart är slut på skolan. Det som är jobbigt är filmanalysen som jag tycker går åt helvete som ska in på fredag och projektarbetet som jag måste skriva klart. Det ska in nästa fredag. Annars är det bra just nu. Jobbade med Elin idag, skitkul! haha fy fan för killen som satte sig och läste, hrm, en herrtidning i affären, länge också! Känns som att jag börjar få kläm på allt där nu. Det är skönt. Sjunga imorrn på K-skolan, sista framträdandet där, någonsin. Känns jättekonstigt! Jag vill inte sluta där!

17 maj

Vilken jävla pissdag! Mår så jävla dåligt men jag vet inte varför. Det är verkligen jättekonstigt! Vill bara ta livet av mig själv och alla andra typ. Även fast jag hatar allt och alla idag känner jag att jag behöver en fet jävla kram av någon.
  Det värsta är att jag kan inte lägga mig framför teven och smälla i mig massa godis eftersom jag mår så otroligt illa. Har typ inte kunnat äta något på tre dagar. Hatar verkligen det här! Någon som kan få mig på bra humör tack?!

Update på att göra listan

Att göra inom den närmaste framtiden:
-Spela slutproduktionen och komma helskinnad ur den (x)
-Köpa strumpbyxor till skivan (hade ett par redan)
-Fixa Emelies studentpresent (x)
-Fixa Siris studentpresent ()
-Fixa studentklänningen(x)
-Skriva filmanalys ()
-Skriva kulturanalysen (x)
-Skriva projektarbetet (/) är på god väg
-Skriva rösttentan (x)
-Göra idrottsuppgiften (x)
-Lära mig låtarna till slutgrejen på K-skolan (x) mer eller mindre

Ordbajseri

Hejsan hoppsan, länge sen jag skrev men har typ inte haft tid. Slutproduktionen har sugit all min energi de här två veckorna. Kortfattat kan man väl säga att de flesta föreställningarna gick bra. Egentligen var det nog bara två som jag kände gick dåligt, den andra på onsdagen(andra efter premiären så det var väl inte så konstigt) och den i tisdags(studentskivan dagen innan, alla utom Sara och Micke var bakis.) men annars har det gått bra. Känns jobbigt bara att aldrig mer spela teater med den här underbara klassen! Speciellt när vi har "fått" två nya pojkar såhär på slutet, kommer bli asjobbigt att lämna Joel och Åberg nu också! De är ju våra små pojkar som vi tar hand om <3
  Det känns ändå skönt att vi är klara med slutproduktionen nu. Nu kan jag sluta andas, äta, sova, skita Shakespeare som jag har gjort de här sista veckorna! 
  Hade första dagen på jobbet i onsdags, gick jättebra! Kollegorna är jättetrevliga och de flesta kunderna också, med vissa undantag såklart... Jobbade efter vi hade spelat sista föreställningen, eftersom jag spelade älva/skogsvarelse, skulle mitt hår ju spegla som att jag levde i skogen, vilket innebar att det var typ ett kilo wax och gelé i håret. Det var jääättetovigt och äckligt, ville inte komma till jobbet med håret så trassligt, så Joel (han är längst så han nådde bäst) utrustades med en borste och fick slita i mitt hår. Satan vad ont det gjorde! trodde nästan att skalpen skulle följa med! haha. Så när jag kom till jobbet var det bara slickat och äckligt. Såg ut som att jag inte hade tvättat det på tre veckor typ. Ska jobba på måndag igen, då ska håret vara fräscht!

Studentskivan var skiitrolig! fy fan alltså! men fy fan för att ********* kom dit, men tydligen kom han när jag hade gått, puh! men jag tror faktiskt att jag såg honom innan jag gick, såg hans vän, men det var tur att jag hann fly! det hade blivit väldigt pinsamt att träffa honom! Särskilt eftersom siri inte hade låtit mig slippa honom, *host*subba*host*

Det jobbigaste just nu är att jag har blivit asförkyld! Är dock glad att min kropp lät mig spela alla föreställningar innan det bröt ut. Min kropp har väl helt enkelt fått nog så mycket som jag har stressat de här veckorna. Ett under att jag inte är sjukare än jag är faktiskt! Men det känns att mitt psyke inte vill ta det lugnt, kan typ inte sitta still och ta det lugnt fast jag mår dåligt. Sitter och pillar på saker hela tiden. Kroppen kommer typ få damp för att jag misshandlar den såhär. Måste skärpa mig. Men mest av allt vill jag att någon ska komma hit och massera min nacke, är så stel, blir värre när jag är sjuk också för att min hållning blir så dålig, känner mig som Faló i Ut i vår hage ungefär på hållningen, eller Frankenstein haha.

Det är inte så mycket kvar nu, som tur är, att göra i skolan. Bara projektarbetet som jag har kommit rätt långt med och filmanalysen som jag måste ta tag i nu i helgen. Annars har jag faktiskt koll på läget.

6 maj

Att göra inom den närmaste framtiden:
-Spela slutproduktionen och komma helskinnad ur den ()
-Köpa strumpbyxor till skivan ()
-Fixa Emelies studentpresent (x)
-Fixa Siris studentpresent ()
-Fixa studentklänningen()
-Skriva filmanalys ()
-Skriva kulturanalysen (x)
-Skriva projektarbetet ()
-Skriva rösttentan ()
-Göra idrottsuppgiften (x)
-Lära mig låtarna till slutgrejen på K-skolan ()

Baaah det är allt jag kommer på just nu, men det är väl typ 100 saker till som ska göras.

Premiär imorgon, skulle vara kul om man hade tid att gå och lägga sig så man skulle vara utvilad imorgon, men det är ju lite saker som hindrar om man säger så.

2 maj


Duktiga teaterelever som vi är åkte vi till Edsvik imorse trots att vi egentligen var lediga och Kerstin inte var där och körde ett genomdrag. Det gick förvånandsvärt bra. Trodde att det skulle gå jättedåligt eftersom Kerstin inte var där, då brukar de inte vara samma fokus, men alla var  koncentrerade och gjorde  verkligen sitt bästa.

Sen när jag kom hem ringde jag till Statoil för att höra om Ove hade lagt semesterscheman så jag skulle få reda på om mina desperata försök att få tag i honom som har pågått i snart tre veckor har varit förgäves, meeen det gick skitbra! ska dit på måndag och prata med honom och han lät jätteintresserad. Så förhoppningsvis har jag ett jobb i sommar!
  Ikväll har jag varit jääätteduktig och har nu skrivit totalt 2,5 sidor på kulturanalysen, plus att jag har skrivit två sidor handskrivet nu på kvällen som jag ska skriva rent. Pust. Sen när jag har lämnat in den här skiten har jag heeela projektarbetet och en filmanalys att skriva. Tjoho! Det är ju inte som att man blir liiite matt såhär i slutet av trean.

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0