27 augusti

Två dagar till flytt och jag börjar bli stressad. Planen för idag var att åka och träffa Emelie,och sen gå på bio med Malin, men jag hinner typ inte träffa Emelie idag, i sånna fall hinner vi ses knappt en timme eller nåt, blir för kort. Hade tänkt att jag skulle vara hemma hela dagen imorgon, men eftersom jag inte hinner träffa Emelie idag, ska vi ses lite imorgon. Blir iofs en snabbis ändå eftersom hon har skola på dagen och familjen ska fira mig imorgon kväll. Är ju inte hemma på min födelsedag. Plus att jag måste packa och städa mitt rum! Vill inte att det ska vara stökigt när jag kommer hem igen. Har inte varit såhär stressad på väldigt länge. Hatar det!

26 augusti

Tre dagar till flytt och jag har fortfarande inte kommit igång med packningen ehhe. Men det är liksom svårt, är bara kläder som ska packas nu, meeen jag måste ju ha på mig något i veckan också! Det är liksom problemet...
Var i stan igår med Elin och köpte lite kläder och skor och så. Kändes jättesorgligt när hon skulle gå till sin buss och jag till bilen, vi har ju känt varandra i typ 15 år! Även om vi inte har umgåts så tätt de senaste åren har hon alltid funnits där på något sätt. Så det känns wierd att vi inte kommer bo så nära varandra längre.

När vi var i stan ringde Hanna(ex-sångfröken), hon har kollat upp en sångpedagog åt mig i H-sand! så jävla snällt! Hon har en gammal lärare som undervisar där, och hon hade tipsat om en som heter Karin Bengtsdotter, som undervisar på folkhögskolan där. Så jag ska ta och kontakta henne, tänker att jag i alla fall kanske kan ta lektioner en gång i månaden eller så bara för att få sjunga. Kollade folkhögskolans hemsida, och den har tydligen värsta fina ryktet! Lite coolt! Är tydligen rätt många som har gått där som kommer in på operahögskolan. Så det blir nog bra det där :)

Har redan bestämt vad jag ska ha på mig första skoldagen (tönt). Hade tänkt lägga upp bild på en tröja som jag köpte igår som jag ska ha, meen jag hittar den inte på hm's hemsida och jag orkar inte fota den. haha Men här är skorna, fin-fina och billiga. me like! Och här är kjolen, fast i svart, INTE klarblå

Nu-vika tvätt och försöka packa lite.

23 augusti

Igår var jag hemma hos E och H i deras nya lya. Mys var det verkligen! Åkte hem rätt tidigt ändå eftersom jag måste ha skjuts hem från stationen. Träffade Johan på tåget, det var kul! Har inte sett honom sen studenten.

Idag var jag och Sara i Kista, och jag har nu köpt typ allt som jag ska ha med mig till flytten. Duktig flicka. det enda som saknas är teburkar, men det är ju ingen direkt brådska ändå. Haha, en liten kul sak hände. Vi satt och fikade, så såg jag den heta säkerhetsvakten som jobbar på Arlanda komma gåendes med en brud, jag hade precis berättat för Sara om honom, typ att han är den snyggaste människa jag någonsin har sett osv. så går han förbi! Hur stor är den sannolikheten egentligen?!
  Idag är det sex dagar kvar till flytt och jag borde börja packa, men jag o r k a r  i n t e! Något lat. Problemet är att det känns så avlägset fortfarande. Kommer antagligen vara hysterisk på torsdag, då kommer jag väl börja fundera på att packa, kanske.

21 augusti

Idag har jag inte gjort något nyttigt alls. Skulle egentligen börja packa, meeen, som ni kanske kommer ihåg hade jag grymt ont i tummen i början av sommaren, typ i juni, det har kommit tillbaka i HELA handen. Så nu kan jag inte ens öppna ett DVD-fodral utan att avlida! Därför blev det ingen packning idag. Istället har jag legat i soffan och tittat på OS och surfat, endast. Fick mitt lönebesked idag, 18364 kr brutto! Blev fan skitglad! Efter skatt blev det drygt 14000 vilket är mycket bra! Men så jobbade jga som fan i juli också. Ungefär 9 papp av lönen går till datorn, men det ger ändå ett fint överskott att leva på. Jag har pengar kvar sen förra lönen som räcker till hyran, så det finns inga direkta måsten för vad jag ska spendera lönen på, förutom kurslitteraturen som måste köpas. Klart att pengarna kommer ryka, men det känns skönt att jag kommer ha lite pengar över i alla fall när jag kommer dit.

Nu är det dags för middag. Ha det fint!

20 augusti

Igår och idag var jag och Siri på Boston Tea Party, kul som fan, men bitvis långt kan man sammanfatta det.  Fredrik gick nästan in i mig en gång, han väjde när vi var typ fem cm ifrån varandra, så det var inte frågan om någon meter eller så, nej, närkontakt! haha. Jag spann som en katt.

Slog mig ikväll när jag tittade på bilder på studentkårens hemsida, (ja, för att försöka döda mina fördomar) att det är en och en halv vecka kvar tills jag flyttar! Heeeelt sinnessjukt är det! Blev ett riktigt magplask att inse det faktiskt. Det kändes mer nära när jag såg bilder på människor som studerar där, då kom jag väl till insikt att det kommer vara jag som springer runt där, i en blå overall, aspackad och sjunger kareoke i kårhuset om två veckor!
  Var tvungen att skriva lite tankar medan jag hade dem färska, men annars har jag inget annat intressant att skriva om just nu.

God natt kära medmänniskor!


17 augusti

Klipp från OS, kille som ska lyfta 148 kg och eh ja. titta själv

Dagens låt

Dagens låt är Gabriellas sång ur Såsom i Himmelen. Lyssna och njut!

14 augusti

Har fått en renässans av Hello Saferide. Så här är en av de finaste enligt mig, The Quiz

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet
And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?


13 augusti

Grattis alla vänsterhänta på eder dag! Idag har vi fri frakt på http://www.alltforvansterhanta.se

Funderar på att beställa en konservöppnare där, är helt hopplöst att ens försöka med en som är gjord för högerhänta vilket säkert kommer bli ett problem när jag flyttar... haha

11 augusti

Denna dag har varit den segaste på länge. Har typ bara legat i sängen och tittat på film. Morden i Midsomer är så skönt att slötitta på har jag upptäckt!
Drömde i natt om en person som jag skrev om här för ett tag sen. jag blir så less. Lämna mig ifred liksom!

Om två veckor gott folk flyttar jag! Ska bli sjukt spännande! Det ända jag är orolig över att det är så sjukt mycket böcker jag behöver redan till första halvåret, jag skojar inte det är 38 böcker! Helt sjukt. jag undrar hur i helvete man har råd med allt! visst böckerna finns på biblioteket, men de lär ju bli utlånade snabbt som fan! aja, det får ta och lösa sig helt enkelt...

10 augusti

Igår var jag med Emelie i Kista, köpte lite vuxengrejer till lägenheten. En datorväska för 500(!), ett fruktfat, en prydnadskudde och två uppläggningsfat. Vuxenpoäng here I come liksom! Ska till stan snart med Elin. Kolla lite inredningsgrejer på Lagerhaus och så tänkte jag. Och köpa skor på Cheap Monday för 50 spänn! ett pris i min smak helt enkelt. Så just nu sitter jag här enbart för att fördriva tid. Vaknade 20 i tio i morse av ett sms, sen var det kört liksom.

Dagens theme är Life on Mars? man kan ju börja undra. pluspoäng till den som fattar.

8 augusti

Konstigt. En person som inte har hört av sig på vääldigt länge har börjat terrorisera igen, är det oförskämt att fråga vad denne någon vill?

7 augusti

Kom hem idag efter att ha varit ett par dar i Sundsvall hos mormor och låtsasmorfar. Åkte i måndags. I tisdags åkte vi till Härnösand och tittade runt lite så jag vet hur det ser ut i alla fall! haha. Sen gick vi till bostadsförmedlingen och skrev på hyreskontraktet, så från och med sista helgen i augusti är jag lycklig hyrestagare(?) till en liten etta på 22 kvadrat med pentry, det får duga så länge, fanns inget ledigt som jag vill ha. Men det kommer bli kalas ändå. Det är bara synd att det är pentry vilket innebär kokplatta och micro. Jag vill ju ha en riktig spis med ugn, jag är ju en sucker för att baka och laga mat och ha mig! Lägenheten ligger bra till, det tar max fem minuter att gå till skolan, liiite skillnad mot sfg, 70 min dörr till dörr! Det kommer bli en stor omställning, jag har ju alltid haft långt till skolan, nu kommer jag inte behöva gå upp sex längre! Woho!
Det känns helt sjukt att om tre veckor kommer jag flytta härifrån, visst, jag kommer ju hem på loven, men det kommer aldrig att kännas likadant att komma hit igen, mitt egna place kommer att vara i Härnösand, Volontärvägen 10C.

Nu- sova.
God natt!

2 augusti

Happydance på att det är sista dagen på Statoil imorgon! Så skönt! Jag skulle aldrig kunna arbeta heltid där, i alla fall inte på Arlanda, eftersom det är så otroligt många taxigubbar som tankar. De är nog de suraste och otrevligaste kunderna som finns! Visst är en hel del "privatkunder" otrevliga också, men skillnaden är att de är inte in flera gånger om dagen, det är alltid samma taxi som tankar, och de är alltid lika otrevliga och sura, ingen förbättring. Det finns några undantag av dem, de är väl de som är undantagen som bekräftar regeln helt enkelt.

Igår var jag och Jessica på gamla kära Stadsteatern och såg Hedwig and the Angry Inch. Rekomenderar den s t a r k t! Den var helt underbar! Johannes Bah Kuhnke gestaltar huvudrollen Hedwig. Han var verkligen grym! Musikalen utspelas på en scen, det är en spelning med hedwig och hennes band The Angry Inch, så den är ungefär en enmansföreställning, med några svaga biroller, i form av hennes bandmedlemmar med gitaristen Yitzak i spetsen, som var (i alla fall i den här uppsättningen) rätt svag och blek. Johannes drog i stort sätt hela lasset själv, vilket han gjorde ruggigt bra! Han gestaltar verkligen att han är Hedwig, som är en man som gjorde ett misslyckat i Östberlin, och sedan flyttade till USA. Så jag vettefan vad Hedwig är, det är en hanhondendet. Men titulerar sig som en kvinna. Det blir ofta så när en man ska gestalta feminin att killen spelar att han är fjolla, vilket inte gör det trovärdigt. Men det här var verkligen skitbra! Rekomenderar den som sagt starkt till alla!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0