30 september

Den här dagen har sugit pung. Jag har ångest över att jag känner sån otrolig apati inför tentan på måndag, jag bryr mig inte. Alla som känner mig vet att det här är inte likt mig. alls. Jag är van vid att prestera bra, jag har aldrig ägnat den minsta tanke på att köra ett prov, någonsin. Nu har jag inte ens den minsta motivation, det skrämmer mig. Dessa tankar gjorde min dag till  ett helvete, plus pms. Underbart! Tycker synd om Stefan och Helén som fick lyssna på mig. I efterhand känner jag att jag påminde nästan om en viss person från sfg, fast ännu mer elak. Illa. Aja, på kvällen blev det bättre. Var terminsmöte och nu är jag invald i styrelsen, känns jätteläskigt och jättespännande! Var lite jobbigt att ställa mig inför alla och presentera mig och svara på frågor, okej det var ju inte så jätteseriöst, men man blir ju rädd när man får en fråga som "vet du vad du har gett dig in i?" vafan svarar man på det egentligen?! Det kan jag ju inte veta förrän jag har skrivit första Skitsnack, suttit med på ett möte och blivit helt upplärd av han som hade posten innan mig. Tror dock inte att det kommer vara något problem för mig att sitta i styrelsen, jag har ju en del erfarenhet med tanke på att jag var elvrådsordförande hela högstadiet och satt i skolkonferensen på sfg...
  Efter mötet var vi några som var på bio och såg Wanted, inte speciellt bra film enligt mig som är lite av en kulturfascist, ser man den ur synvinkel att det är en sjukt osannolik actionfilm var den rätt underhållande, förutom att skådespelarna var fan sämre än jag var innan jag började spela teater. Förutom Morgan Freeman, han var bra.

Nu ska jag försöka sova, upp kl åtta imorgon för plugg, känner mig sååååå motiverad, verkligen. Hade behövt plugga ikväll, inte impulsgå på bio liksom...

28 september

Igår var det födelsedagsfest för Sassa som fyller 30 idag. Skitkul var det! Drog i mig en hel flaska Passoã och kände ingenting, så jag fick vin av Linda också. Tyckte inte att jag var full, gick hem vid tre tror jag, och var sjuhelvetes jävla bakis idag! Helt galet! haha. Sen räknade jag på det, och kom fram till att jag söp i ungefär sju timmar i streck igår! Fy fan. haha

Idag när jag pratade med familjen kände jag verkligen att jag måste komma hem snart, jag blir fan galen snart! Gick in och kollade mitt schema för nästa vecka, inte veckan som kommer nu men veckan efter. Såg att jag har bara en lektion på torsdagen och slutar kl10, är ledig på fredagen och måndagen, så jag har beställt biljetter hem 9-13 oktober! Kostar 750 spänn, men det är fan värt det!
  Sen gick jag och Helén till ICA och köpte Ekströms smulpaj (som går på reklam hela tiden) den var god, men inte alls som hembakad. Lite senare var det dags för den obligatoriska bakispizzan som vanligt på söndagar. Nu sitter jag här och väntar på att Parlamentet ska börja.

Klart slut- varulvstjut

26 september

Har legat och tittat på Malou von Sivers menlösa program Efter tio, de pratade om bokmässan i Gbg. Vet redan precis vad jag ska ge Anton i julklapp nu, snacka om att vara ute i god tid! haha.
Ikväll är det bio som gäller. Jag och Helén ska se Patrik 1,5. Jag har höga förväntningar på den, så faan ta dig Torkel om den inte är bra! Detsamma gäller dig Skarsgård! I'm watching you! Lite roligt är att den är textad, de visar av någon anledning ingen otextad version här i Härnta! Så det blir till att försöka låta bli att läsa texten, annars kommer jag bli galen!

Note to self
Få starkare karaktär!

25 september

Dagens citat
Jag: Men det är synd om henne, hon är ju hörselskadad
Tor(förvirrat): Hörselskadad? Var hon inte nötallerigiker?!

24 september

Idag har det varit en pluggdag. Jag och Annelie och Jonna ur min studiegrupp har varit hemma hos Jonna och (försökt) plugga hela dagen. Har fått en hel del gjort faktiskt, även om vi har garvat mycket. Är lite stressad inför tentan fortfarande, måste försöka sänka kraven på mig!
  Är helt mör nu efter plugget! Helt mosig i huvudet! Följde med Jonna till hennes barns dagis när jag skulle gå hem(dagiset ligger tre minuter härifrån) och hämtade hennes ungar. Helt sjukt söta! Viktor, den minsta, är typ ett år! Och helt underbart söt! Zacharias är fyra och också helt underbart gullig! Det gjorde min dag lite.

Längtar hem helt galet mycket gör jag också! Saknar familjen och alla vännerna! Tror att det bl a handlar om skolan också, att allting är helt mitt ansvar, tentan och plugget, ta hand om lägenheten, köpa och laga mat, betala räkningarna. Mamma och pappa är ju inte här och ordnar upp allt, finns ingen jag kan skylla på. Har bara mig själv. Är lite halvjobbigt sådär. Hoppas att det kommer gå över när jag har klarat första tentan, att jag känner att jag är mogen att stå på egna ben.

23 september

Hej hej hallå bloggen!
Idag har jag suttit på biblioteket heeela dagen med Jonna och Annelie och försökt plugga. Det gick väl sådär, men det går framåt! Sen var jag på Rosenbäcken tillsammans med de gamla phösarna och nollegruppen, vi bjöd dem på tacos som tack för nolleveckan. Det var gott och mys! Lite stressat dock, jag, Helén, Rebecca och Jim var tvungna att ila till PM-mötet. Eftersom jag är en så engagerad (och dum) student kommer jag dels sitta i kårstyrelsen OCH i PM. Det blir nog bra, hoppas jag. Kör det ihop sig med skola och allt får jag hoppa av PM helt enkelt. Styrelsen är lite viktigare tycker jag.

Note to self: köpa overall så fort som möjligt!

För att kopiera Jessica:
Med kärlek!

Karro

Good morning starshine

Vaknade idag av att Helén skickade sms, klockan kan ju inte vara så mycket tänkte jag. Eller hur, 13.30 var den! Helt galet! Min tvättid började kl 13 idag, så det var bara att springa ner till tvättstugan (med gårdagens utsmetade smink) och kasta in tvätten i maskinen. Pust! Ser ut som Frankensteins monster dessutom! Tur som fan att hon skickade sms, annars hade jag missat tvättiden och varit tvungen att tvätta ikväll, inte kul!

Klumpius Karrius

Lite roligt, jag har varit klumpigare idag än på länge. Först inne på Akademiebokhandeln hade jag ner ett pennställ haha. På Wayne's lyckades jag skjuta iväg en gurka och Stefan kommenterar det med "påminn mig om att aldrig ta med dig på en fin resturang" varpå jag har mat i munnen och försöker skratta med stängd mun. haha. På väg hem lyckas jag (mitt i centrum, massa folk) halka till på någon fläck, tjuter till och ramlar nästan! Allt detta skedde på loppet inom 1,5 timme!

Helg

Ja, nu ska vi ut och härja,
supa och slåss och svärja,
bränna röda stugor, slå små barn
och säga fula ord.
Med blod ska vi stäppen färga,
nu änteligen lär ja'
kunna dra nån verklig nytta
av min Hemodskurs i mord!

Underbar låt!

Hon är så söt   Bo Kaspers orkester

Hon är så söt när hon vaknar
När hon sträcker ut sig som en katt
Och säger att hon nu saknar
Det som hon drömt inatt

Hon är så söt när hon rodnar
När hennes kinder snabbt ändrar färg
Så söt när hon frågar,
om jag kan tänka mig

15 september

Hrm, idag hade jag bestämt mig för att jag skulle plugga, jag skulle verkligen det! Vaknade vid tolv och steg upp. Halv ett sms:ar Helén och frågar om jag vill fika. Javisst tänkte jag, sen går jag raka vägen hem och pluggar. Mötte henne vid biblioteket och åt lunch där, gott men dyrt! När vi precis hade käkat färdigt sms:ar Rebecca och frågar om vi vill fika. Javisst tänkte jag! En latte på Wayne's och sen går jag raka vägen hem och pluggar. Mötte Stefan som följde med också. Sen gick vi en vända på stan, så var klockan helt plötsligt halv sex och vi var hungriga igen. Frågar Helén om vi ska äta middag tillsammans. Javisst säger hon och jag tänkte att sen ska jag plugga hela kvällen. På väg hem till henne frågar Stefan om vi inte ska gå på bio på kvällen. Javisst säger jag och kom nyss hem klockan elva.

Går ju kalasbra att plugga på universitetet för mig!

14 september

Gårdagen blev riktigt lyckad faktiskt! var inte så jävla pepp på att gå på tyskornas inflyttningsfest egentligen, tänkte att jag skulle gå dit och vara nykter och bara ta det lugnt. Det var inte så kul. Haha. Som tur var hade Tor och Sassa fulvin i källaren så jag kunde bli full och glad ändå. Gick hem själv inatt, över kyrkogården ensam, huh! Jim och de andra gick ut sen men jag orkade inte, gick hem istället, anledningen till att jag gick över kyrkogården själv. Gjorde i alla fall ingenting igår som jag har ångest över idag. Det är skönt haha! Fick mitt pris från nolleveckan igår, kan inte sluta titta på diplomet och le för mig själv!
 Idag måste jag plugga, seegt! men jag känner att jag ligger efter som sjutton!

13 september

Fyllde alltså år igår, vilken otrolig kärlek jag fick hela dagen! haha blev mycket bättre dag än jag hade vågat hoppas på. Massa födelsedagskort, sms och härlig fest på kvällen. Blev grymt chockad att jag fick ett presentkort på en inredningsaffär på 300 spänn av Rebecca, OCH på kvällen var vi hemma hos en av de gamla phösarna, Jens, hela styrkan var f ö där, då hade phösarna köpt en dunk "gör-det-själv vin" skitgulligt ju! Jag trodde verkligen inte att jag skulle få någonting av någon här!

11 september

Idag ska jag med Helene och provsjunga för en kör.
Du vet väl om att du är jättefull (mel: Du vet väl om att du är värdefull)
Du vet väl om att du är jättefull
Att du är stupfull här och nu
Att du har supit för din egen skull
För ingen annan är som du


Imorgon fyller jag åååår!!

9 september

Beundra min diciplin, jag har pluggat i stort sätt oavbrutet sen kl. 12 idag! tittade på klockan nyss och blev chockad över att den var så mycket! haha

9 september

Woho! fick reda på igår att jag vann specialpris under nolleveckan för typ "bästa insats under press" alltså för att jag var så hes hela veckan att jag knappt fick fram något ljud! Är lite nyfiken på vad jag har vunnit, antagligen en förpackning halstabletter eller nåt sånt! haha. Missade sittningen, gick hem precis när middagen började för att jag var lite, hrm, överförfriskad... så jag missade att ta emot priset, men men, en av phösarna tog det.

Nu - springa till tvättstugan och hoppas att ingen har snott min tvätt!

7 september

Lite halvt uttråkad. Sitter på mitt lilla rum med laptopen i knät och någon dålig film på teven. Rummet ser ut som Hiroshima och jag har dåligt samvete för gårdagen, fuck. Borde städa, borde duscha, borde ta tag i mitt liv, men jag orkar inte. Imorgon börjar skolan på riktigt. Jag hoppas att jag kommer fatta mer än vad jag gör just nu. Fattar typ ingenting av föreläsningarna, känner mig korkad, en känsla jag aldrig tidigare känt i skolan. Har alltid klarat mig bra med höga betyg, men nu verkar det som att verkligheten hinner i kapp mig. Jag vill alltid ha introvecka, vill slänga mig på marken och skrika nollelagarna med skrubbade knän, och få plus på ryggen av PM när jag gör något bra. Vill inte ta tag i mitt liv och bli vuxen.

Fuck vilket deppinlägg. ha överseende please, jag kommer igen, någon gång.

Jag lever! Jag lever!

Hej hej hallå bloggen..
It´s been a while och jag antar att alla mina otroligt många läsare har tyckt att det har varit väldigt tyst från mig ett tag, inte bara här, men även via msn, bdb och telefon tex. Har alltså flyttat till Härnösand nu, på Härnön. En väldigt mysig och liten stad. Fick mina inloggningsuppgifter till bredbandet i onsdags först, så jag har inte haft tillgång till internet över huvud taget. Hade inga pengar på mobilen heller men nu har jag bytt till comviq och fyllt på den!(samma nummer som förut). Är just nu introvecka här med studentkåren, kul som fan! Introveckan anordnas av studentkåren med phaesmaesteriet(tror det stavas så) PM är förkortningen. Hela veckan är ett rollspel, vi är i olika nollegrupper baserade på vad vi läser, varje grupp har ett eget tema, och vi tävlar mot varandra i massa uppdrag och sånt. PM är liksom våra överordnade kan man säga, vi får aldrig tilltala dem, och vi måste göra precis som de säger, om vi vill dem något framför våra phösare(faddar) det. Det låter sjukt när man skriver det såhär, men det är inte något tvång att vara med på någonting, de tvingar inte i oss alkohol eller något sånt. Man väljer själv vilka aktiviteter man vill medverka på. Veckan kostar 300 spänn vilket gör att vi är inte så många nollor som är med. Min grupp har temat Hell's Angels i bokstavlig bemärkelse, vi fick vita lakan och lite spets och skit att göra kläder av, så vi har gjort typ kåpor som vi har utsmyckat efter eget tycke och smak!

När jag vaknade i måndags(första skoldagen) upptäckte jag till min fasa att jag var förkyld och lite hes. Tänkte att det skulle gå över, men icke! Har varit så hes hela veckan att jag knappt får fram n¨ågot ljud! haha. Dessutom blir det ju inte bättre att vi har fått sångböcker där alla typiska studentsånger man sjunger här är med, och vi sjunger typ hela tiden, PM tycker om sång nämligen, och man ska sjunga så högt man kan, det behöver inte vara vackert! Plus att vi måste slänga oss på marken och skrika "nollelagarna" varje gång vi ska träffa PM tills de är nöjda. Så min hals är helt fakkad! Dum som jag är sjunger jag ju även fast jag är sjuk!
Kom just hem från en snabbis på "stan", var in på hälsokosten och köpte lite medicin till halsen. Är just nu en "kårrunda" men jag kände att jag var tvungen att gå och köpa lite medicin och ta det lugnt, så jga bangade, men det är brännboll ikväll så det lär ju bli kul!

Jeklar vilket långt inlägg det blev haha!
Hörs någon gång!
Tack och hej - leverpastej!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0