31 augusti

Dagens låt: Du får inte
Dagens dusch: Tänker jag ta innan jag går och lägger mig
Dagens frisyr: Alldaglig
Dagens smink: -
Dagens händelse: Har nog inte hänt så mycket spännande alls!
Dagens planer: Plugg på bibblan, handla lite på Maxi, dega i lägenheten
Dagens vill ha: Mänsklig kontakt!
Dagens saknad: Linda! Hade behövt prata mer med damen idag än jag gjorde känner jag!
Dagens drog: Cola
Dagens tråkigaste: Att sitta själv hemma, så seeeeegt, men nyttigt!
Dagens finaste: Ja, inte vädret i alla fall
Dagens måste: Plugga
Dagens dricka: Cola
Dagens köp: Mat
Dagens mat: Fryspizza (singelmaten från helvetet)
Dagens sjuka: -
Dagens kärlek: Bra, ärliga vänner
Dagens mående: Bra
Dagens roligaste: Grannen som lyckades skrämma mig totalt fast jag hörde att han var på väg i korridoren. Nöjdaste leendet jag sett på en vecka!

28 augusti

Känner mig bakis och mörbultad. Ingen vet hur det gick till. En underbar kombination när man måste plugga... Läser en bok om Vygotskij till uppsatsen, önskar att vi hade haft den här till AUO1, hon skriver så lättbegripligt och utförligt att allt klarnar ännu mer. Det känns som att jag har fått ett grepp om herrn och hans tankar och idéer!

Kämpar på med läsandet nu, måste tvätta lite senare och får eventuellt besök sen. Jag är så jävla stolt över mig själv att jag har vågat mig på att lämna trygghetszonen på detta sätt. Visst, jag framstår nog som ett socialt missanpassat mongo då jag är så fruktansvärt nervös hela tiden, det är en jävla tur att jag har vänner som kan skratta åt mig annars hade det blivit outhärdligt! Jag tror väl inte riktigt på att det kommer bli något av det här men jag kommer komma ur det en erfarenhet rikare. Nu ska jag sluta tjata om mitt stora steg som är totalt betydelselöst för resten av världen, tillbaka till studierna!

26 augusti

Nu har jag varit i Härnösand i en vecka nu men det känns som en evighet! Överlevt första veckan på AUO3, forskningsplan och missivbrev inskickat till handledaren och nu är det bara att hoppas att hon inte har många invändningar så vi måste ändra mycket. Annars så har jag värdesatt egentid på kvällarna, lagat ordentlig mat och varit duktig på att ha med mig mellanmål till bibblan för att hålla energin uppe. Annars hade Angelica fått skriva med en gnällfitta och ingen orkar ju med en sån! Jag är sån att jag märker direkt på mig själv om jag inte fått någon egentid eller inte ätit ordentligt på ett tag, då kommer energidipparna på eftermiddagarna och man orkar ingenting!
 
Annars har jag träffat lite folk under veckan och saknat familjen jättemycket. Är alltid jobbigast när man inte alls vet när man kommer ha tid att åka hem igen, det är då min hemlängtan blir som värst! Först ska jag ta mig igenom C-uppsatsen och sen kanske jag kan planera in någon hemresa.
 
Idag har jag planerat att dammtorka då ett fint dammlager har samlats på ytorna i lägenheten under sommaren. Jävligt tråkigt och egentligen har jag ingen energi till det, men med peppmusik och ett starkt fokus kommer det gå kanon!

23 augusti

Lite pick me up mitt i all skolstress är aldrig fel
 
 

13 augusti

Dagens låt: Light my fire med The Doors
Dagens dusch: Kommer ikväll!
Dagens frisyr: Hästsvans
Dagens smink: Mascara
Dagens händelse: Var med mamma och uträttade lite ärenden, såg ett fint exempel på "svensk man åker till Thailand och köper en fru" på smyckesaffär (de beställde ringar, vi köpte namngivningspresent).
Dagens planer: Uträtta ärenden med mamma
Dagens vill ha: En kram
Dagens saknad: Härnösandsvännerna
Dagens drog: Sooool
Dagens tråkigaste: Att det inte är så varmt ute som jag vill att det ska vara
Dagens finaste: SOOOOOOOOOOOOOOL
Dagens måste: -
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Choklad
Dagens mat: Västerbottenostpaj med kantareller till lunch, laxpudding till middag
Dagens sjuka: -
Dagens kärlek: Katten
Dagens mående: Bra!
Dagens roligaste: Katten som vill hjälpa till att plocka upp matvaror genom att dyka ner i matkassarna!

8 augusti

Otursfågel eller inte, well who knows! Det jag vet just nu är att en hel del roliga saker är på G och jag hoppas och ber till gud att allt ska gå vägen!

På lördag kommer Martina till Stockholm och jag har lovat henne a day of fun. Karro och Martinas' day of fun, haha! Sen bär det av till Norrland nästa vecka, blir ett stopp i Kvissleby på ett par dagar och på lördagen namngivningscermoni för lillkusinen Liv i Sundsvall. Sen är det dags att åka till Härnösand igen. Har antagligen söndagen uppbokad redan (dejten jag hade för ett par veckor sen gick vägen och det är dags igen nästa söndag. Illamående? Ja. Ont i magen? Ja). Skolan drar igång dagen efter och det blir högsta växeln i direkt! Ser fram emot att skriva uppsatsen med Angie, känns som att vi är lika livrädda båda två men har inställningen att det kommer gå kanon för oss!

Längtar hem till Härnösand otroligt mycket. Vill ha mina rutiner och häng med Hönsgården! Längtar efter kåren också, alla roliga aktiviteter och flum!

Nu ska jag se ett avsnitt av nya favoritserien - Hart of Dixie. :)

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0