27 december

Ibland känner man jag mig bra jävla korkad, jag vet att jag är absolut inte ensam men ibland undrar jag om jag har några hästar hemma i stallet eller inte! Det kan handla om att man inte förstår ett skämt ens kompisar drar, eller att man inte förstår ett raggningsförsök från någon (mitt expertområde) eller att man inte förstår en skoluppgift. Det finns nästan ingenting som får mig att känna mig så dum som när jag inte förstår vad lärarna vill ha. Så är det just nu, jag tror att jag har läst instruktionerna fem gånger men det trillar inte ner någon polett, och jag vill absolut INTE ha någon hjälp, stoltheten är det sista Karolina Andersson överger. Istället kämpar jag på och låtsas som att jag vet vad jag håller på med, om sanningen ska fram klarar man sig rätt bra på det. Lärarna gillar när man hittar egna ingångar in i uppgifter, det roliga är bara att jag har en förmåga att förstora upp det så det slutar med att jag lägger ner mycket mer tid än alla andra. Men är man mest envis i hela världen så är man!
Over and out!

23 december

Igår kom jag hem till kära familjen och idag har jag varit med mamma och handlat julmat, slagit in julklappar, glätt granen och gjort julgodis med pappa. Smarrigt värre! I år blev det ischoklad, knäck, mozartkulor med och utan congac, chokladbrownies och ostbollar som Angie delat med sig av receptet till! Nu sitter jag mest och väntar på att mamma ska be mig hjälpa till med skinkan, klart att man ställer upp!
God jul på er alla!

20 december

Hmmm, tänk rationellt. Vad behöver jag ha med mig hem egentligen. Tänk effektivt! Tänk, enkelt! Tänk att jag mest kommer vara hemma och glida i myskläder! Tänk, att det bara är en vecka jag ska vara borta! Kom ihåg julklapparna! GLÖM INTE P-PILLER, vi vill inte att kroppen ska få damp! Kom ihåg underkläder! Kom ihåg plånboken!
Tänk, kurslitteratur. Försök att släppa skolan på julafton åtminstone!
Dessa tankar snurrar mest i mitt huvud nu. Det känns som att det är en oändlighet till torsdag när jag äntligen får komma hem till familjen och får en paus från allt i Härnta. Det ska bli skönt!

18 december

Idag har jag gjort absolut ingenting och det var fruktansvärt skönt! Har bara legat i soffan och tittat på serer och film. Precis en sån dag behövde jag för att ladda batterierna inför veckan som kommer. Imorgon ska jag och Allergo sitta på bibblan, jag måste börja pilla med min workshop till visionsarbetet och sen ska jag börja skriva på en uppgift om estetiska lärprocesser, känns skönt om jag kan få in den i god tid och inte behöver stressa ihjäl mig innan vårens kurs börjar! Jag har dessutom börjat fundera på ifall jag verkligen bara ska gå hemma och "slå dank" i sommar, funderar på att skicka ut mitt CV hemma till lite förskolor och ålderdomshem och se om det blir något napp! Vara kvar i Härnta är inte just nu ett alternativ då jag vill vara hemma och umgås med familjen ordentligt, dessutom är det rätt skönt att bo hemma och slippa göra massa tråkiga saker som att handla mat, diska osv. Får väl se hur jag gör, det är ju ett tag tills det är dags att börja tänka på sommaren!
Nu ska jag lägga mig i sängen, dags för skönhetssömnen! God natt!

17 december

Igår var vi i kårstyrelsen och käkade på den nya mongolska restaurangen här i stan. Det var hur gott som helst och jättemysigt! Dock kände jag mig som en dryg stockholmare när jag fick säga till flera gånger att jag inte ville ha sötsur-sås utan sweet chili istället. Men men, maten var underbar, likaså sällskapet! Efter middagen spontangick jag och Marina på bio, Paranormal activity 3 blev det. Hur läskig som helst! Helvete vad rädd jag var under HELA filmen! Efter bion tog vi en taxi hem till mig, vi vågade inte gå i mökret... (töntar) och hemma hos mig hade vi film på i bakgrunden och hade tjejsnack till. Det var en mycket skön fredag, hade inte velat spendera den på något annat sätt! Idag ska jag plugga så jag kan slappna av i jul, känns som en bra plan då jag är inne i ett flow nu!
Ha en fin dag allihopa!

15 december

Uppdatering: mycket gladare idag. MYCKET gladare än gårdagen! Har haft världens skönaste dag med sovmorgon, tid för mig själv, få bort tvättberget, umgås med flickorna och avslutade kvällen med frosseri av bullar och nu sex and the city!
God natt!

14 december

Ibland blir jag så fruktansvärt på fega människor som inte kan säga rent ut vad de vill eller hur de mår utan ska bädda in det i en massa av fina ord och liknelser. PRATA KLARSPRÅK FÖR I HELVETE! Jag blir så arg på att man, med gott samvete, kan flumma runt och vela hit och dit. Så, nu känns det skönt. Äntligen ett avslut. Däremot kan jag inte säga som du att jag inte ångrar en sekund av det som var för det gör jag. Ångrar absolut inte allt men helt klart delar av det. Om något år kanske jag kan se det positiva i allt. Just nu känns det bara som delar av det var totalt ovärt och bara slöseri med tid och orsakade allt för mycket velerier och osäkerhet. Kan inte påstå att jag är nämnvärt ledsen, just nu känner jag bara irritation och ilska över att du kunde ha kläckt ur dig det här för bra länge sen istället för att gå och dra på det. Det känns lite konstigt att en människa hela tiden kan prata om att vi är vuxna människor och att man måste vara ärliga mot varandra när man inte själv lever upp till det.



Såå, nu har jag fått det ur systemet! Nu blickar jag framåt mot 2012 och hoppas på att jag aldrig mer ska lyckas stöta på någon som vinner årets flottmongoper-pris. Nu tänker jag lägga mig framför teven ett tag och låta min bitterhet rinna av mig! Natti natt!

8 december

Idag SKA jag skriva klart hemtentan, tur att jag sparade det roligaste till sist, hållbar utveckling som politik! I love it! :D

7 december

Hej hej hallå bloggen. Idag har jag skrivit klart en till del på hemtentan, vilat, tvättat och inhandlat en till julklapp. Eftersom jag ser min storebror som totalt assexuell tog jag med mig Martina som smakråd. Blev en snygg halsduk som han kommer passa bra i! Känner mig väldigt duktig, har bara en julklapp kvar att köpa och sen är allt köööpt! :D Imorgon ska jag vara flitig student och göra klart det sista på tentan, har skickat in en av delarna så jag slipper gå runt och tänka på den. Skööönt! Hoppas bara på att klara den här, segt att få göra om en hemtenta, vill bara släppa den här kursen och gå vidare sen! Det är ju intressant med hållbar utveckling men en del av det vi ska lära oss känns rätt irrelevant. Då gör man som man gjort många gånger tidigare på universitetet, biter ihop, gör klart skiten och raderar det sedan från huvudet. Förslagsvis med hjälp av lite alkohol eller något annat trevligt tidsfördriv med goda vänner!

6 december

Mår lite bättre idag. Har suttit lite med hemtentan och den rullar på sakta men säkert. Är inte stressad, klart att jag kommer hinna bli klar med den! Det är ju låååångt till fredag. ;) Just nu sitter jag och funderar på ifall jag ska kidnappa Martina och tvinga henne att umgås med mig. Se på en film eller något, tror jag skulle behöva det. Det kanske kan få tankarna att släppa en stund i alla fall! Idag har jag och Allergo också bestämt vad vi ska sjunga på examenshögtiden, det blir "En stjärna lyser så klar" och "Decembernatt", eller Halleluja som den heter på engelska. Funkar det inte med Decembernatt slänger vi in "Sång till friheten" en gammal goding men den går alltid hem!
Nu ska jag kolla om Martiiiiinaaaa har ätit klart sin middag så jag kan få lite sällskap!

5 december

Idag är första dagen på hemtentan, går väl rätt bra tror jag. Humöret och känslorna däremot är som en jävla bergochdalbana. Blir inte alls klok på vad det är. Jo, det är klart att lingonveckan har sin inverkan, så är det alltid. Men jag vet att det är annat som skaver också. Allting känns så jävla tomt och jag vill inget hellre än att spola tillbaka tiden eller åka hem till mamma och pappa. Jag behöver en paus från Härnösand och allting nu. Jag vill inte vänta till den 22a december för att åka hem, jag vill hem NU. Och jag vill vara hemma länge, kommer bara vara hemma en vecka och det är alldeles för kort känner jag. Tror att jag skulle må bra av att få vara hemma i alla fall två veckor men det hinns ju inte med! Klart att jag ser fram emot att få fira nyår här, det kommer bli grymt! Men att stanna hemma hos familjen känns just nu mer lockande. När jag är bland folk går det bra, så fort jag kommer hem till lägenheten själv däremot, rasar allting och jag blir bara ledsen och uppgiven. Jag har fått lära mig att bita ihop och vara stark och det tänker jag vara, det är dock inte lätt när det trycker på över bröstet och jag vill inget annat än lägga mig i sängen och sova.
Efter det här emoinlägget säger jag tack och ajö för ikväll! Kanske skriver något imorgon som är lite mer uppyftande! :P

4 december

AAAAAAAAAAAAHHH! Vill ha en ny, oförstörd hals! Tomten, du fixar det va?

Natten till 4 december

Idag är humöret liite bättre än igår! Dagen började med stämövning med Säbråkören, vilket gick rätt bra med tanke på den arma rösten! Per, den gölleplötten sa till mig direkt efter uppsjungningen att jag måste ta det lugnt, fint av honom! Vågade mig till och med på att säga till honom efter övningen att jag gärna sjunger något solo i jul så vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa! Efter stämövningen åkte jag och Ida och köpte kinamat och sen hem till henne och David och glodde på 2.5 men innan det var dags för Magnus. Som vanligt blir man helt död av mat vilket ledde till att vi kom iväg till kyrkan senare än tänkt, men vi såg i alla fall hans huvud! Haha. Huvudet dog där någonstans under dagen så jag kände inte för att ge mig iväg på något vidare äventyr, istället hängde jag på Ida hem och vi beställde kebab och tittade på Avatar. VARFÖR har jag inte sett den filmen tidigare?! VAAARFÖÖÖÖR?? Den är ju huur bra som helst! Efter Avatar och vi hade sett en dokumentär om filmen tog jag min aaarma kropp och promenerade hem i vinter(?)mörkret. Dåå gjorde jag en iakttagelse! Jag är ju alltid så flum när jag går hem på fyllan och tycker att det är en bra idé att lyssna på iPod och vara i min egna lilla värld men nu då jag var nykter tittade jag mig över axeln flera gånger. Konstigt det där. Måste bättre mig och vara lite mer paranoid även på fyllan! Man vet ju vilka galningar det finns i den här stan!
Nu ska jag kasta omkull mig i sängen, måste upp tidigt och baka sockerkaka till julcafét vi har med Ramsås-kören imorgon! Måste även se till att vara pigg och alert så jag orkar med allt sjungande! God natt!

2 december

Har haft en underbart rolig och trevlig dag/kväll med skönt folk och glöggmys. Nu sitter jag hemma i lägenheten och det är tomt efter Baileys som har äntligen fått ett nytt hem. Kissen har blivit adopterad av Alex och Matte så nu är det bara jag här. Tomt men ändå skönt då jag inte anser att en katt ska behöva bo på 26 kvadrat! I övrigt rullar allt på, fick veta i måndags att jag har knutar på stämbanden vilket inte alls är skönt. Däremot känns det skönt att veta att jag hade rätt och att folk kanske kan förstå när jag gnäller om att jag har ont i halsen, vilket jag har haft kostant sen förra hösten... Ser fram emot morgondagen, först lite stämövning med ena kören, sen kinamat och därefter julkonsert med Magnus Carlsson, okej, jag är inte ett stort fan av honom men han har en fantastisk sångröst! Får se vad jag hittar på senare på kvällen då en del av mina vänner är upptagna med andra äventyr som inte inkluderar mig :P haha, bitter som få såhär på fredagskvällen! Men, jag hittar nog något att roa mig med, det gör jag alltid! Om inte annat kan det vara skönt att få en kväll för sig själv!
Nu är det dags att sova så jag är pigg och fräsch imorgon! God natt på er!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0