29 februari och grattis bror!

Kära dagbok
Denna dag har varit ganska innehållslös. Trodde jag skulle ta hand om lilbro' medan mamma och pappa var på mamografi(?) alltså, pappa skjutsade mamma, han skulle inte undersökas haha. Vaknade typ vid elva och blev chockad över att lillebror inte hade väckt mig. Sömndrucken och förvirrad ringde jag honom på mobilen och fick veta att han hade följt med, han och pappa satt och fikade på ett café inne på Karolinska. Så jag fick en skön förmiddag för mig själv, satt vid pianot en stund och försökte hitta ett ackord som passar till låten jag har i huvudet, gick inte sådär jättebra om jag ska vara ärlig. Sen kom de hem efter de hade handlat lite food, då upptäckte jag att mina söta päron hade köpt "Jag vill ha en egen måne" biografin om Ted Gärdestad som jag suktat efter länge <3 då blev jag typ lycklig! haha. sen såg jag att de hade köpt aftonbladet, för att man fick med Håkans nya singel som jag tror ska släppas på måndag egentligen, då blev jag ännu lyckligare <33

Åkte till banken med mami idag också, det var intressant, fick vänta i ungefär 45 minuter på att komma fram till kundtjänsten! jag var sur. haha. I kassan gick det fort, men faan inte till kundtjänsten, de tog dem en halvtimme att betjäna TVÅ kunder! helt jävla otroligt! Men sen gick det snabbare, eftersom de flesta hade gett upp pga bankens dåliga service! aja, de ska skicka hem ett nytt kort, eftersom swedbanks uttagsautomat i Sollentuna lyckades spärra mitt kort :D idioter. Sen fick jag stå i kö IGEN, för kassans skull, skulle ta ut lite pengar så jag överlever tills nya kortet kommer, plus betala Oskar 100 kr, som jag lånade igår till bion. Han skrev förresten teorin idag, klarade det, såklart. Han är ju en Andersson! Så grattis brorsan, ett steg närmre körkortet!

Nu ska jag titta på scrubs och dricka lite kaffe.

25 februari

Uppdatering angående förkyldning.
Jag vet att det är mot mina principer att äta medicin för en löjlig förkyldning, men då den hållt mig i sitt grepp i snart en månad gav jag med mig, Kan Jag blev svaret. MEN till mitt försvar är det i alla fall örtmedicin, så då är det inte lika illa, men egentligen borde jag har gett mig ut i skogen själv och leta upp div. rötter och örter. Då det är vinter (det ska i alla fall vara vinter i februari) tänkte jag att det kanske inte finns så många välgörande växter i skogen just nu.
  Kan Jag hjälper och idag var första gången på ungefär tre veckor som jag inte hade ont i halsen! Ett framsteg! Detta firades med att fixa passet idag, och jag kan glädja er, kära läsare, att jag antagligen har tidernas fulaste passbild :D jag ser ut som en tjock, tvekönad pudelrockare från 80-talet! :D En fröjd för säkerhetsvakterna alltså.
  Imorgon är stora dagen för religionsarbetet, har stämt träff med en präst ur min församling och ska samtala med honom om homosexualitet. Ska bli väldigt intressant måste jag säga. Jag är glad att jag har fått ändan ur vagnen och gör detta.

Tror inte att jag har så mycket mer att säga just idag.

Klart slut, varulvstjut

21 februari

Blä. Nu är min förkyldning inne på tredje veckan, när ska jag bli frisk egentligen?

Kom hit någon och ge mig te och pepptalk så jag kanske bli frisk snart?

18 februari

I hate myself today.
I don't know what's happening to me.
I hate my face today.
I think I look so shitty.

I have some sweat everywhere.
I'm not even shaved.
My hair all greasy.
I look disgusting.

My eyes are glued.
My lips are chaffed.
My legs are prickling.
And plus I'm stinky today.

How can I date someone with a face like that?
I know you're gonna dump me again,
And I am gonna cry.

Cuz you want a perfect girl,
And I'm not what you expected.
You want a perfect girl,
And I look shitty today.

Soko - Shitty Day

17 februari

Denna dag har varit jääätteseeg. Jag har inte gjort någonting. Tittat klart på serien som vi inte nämner att jag gillar, skrivit rent mitt pm till filmkunskapen, ätit och pratat i telefon. Otroligt värd dag! När jag kände att det var dags att ta en liten promenad såg jag att det redan hade hunnit bli mörkt så det blev inget med det heller. Jag tycker egentligen att det är skönt att inte behöva göra någonting, men jag blir stressad när alla andra inte kan sitta still. Det är konstigt. Är lite oroväckande att jag blir så påverkad av det fast jag inte borde bry mig egentligen. Sånt kan göra att jag känner mig som en ailien, att jag inte passar in för att jag inte bryr mig om på saker på samma sätt som de flesta i min ålder gör. Ibland känner jag att jag kan identifiera mig mer med typ tanter. haha.
Nu är det dags att göra lite apelsinjuice till Wallander känner jag. Har blottat (i alla fall på ytan) det som har min uppmärksamhet just nu.

Tack och hej, leverpastej.

16 februari

Jag har upptäckt hur svårt jag har för falska människor. Människor som gladeligen kan sitta och snacka skit om en annan person, bara för att sen träffa personen och umgås med den. I min värld är det så att om jag inte tycker om en människa träffar jag den inte på min fritid (om jag inte av någon anledning är tvungen till det). Och jag, försöker i alla fall) att inte tala illa om de som jag tycker om. Jag vet inte om det bara är jag som är uppfostrad med "var mot andra som du vill att de ska vara mot dig". Jag tycker att det är grymt obehagligt att man kan köra ett sånt där dubbelspel. Jag menar, tänk om jag litar på någon, personen beter sig mot mig som att den tycker om mig, så sitter denna någon och snackar skit om mig bakom min rygg! Det är inte okej. Jag säger bara, Var mot andra som du vill att de ska vara mot dig ftw!

14 februari

Denna dag sög nästan lika mycket som gårdagen, dock så ordnade den upp sig rejält. Fan, jag är seriöst på väg ner igen. Jag orkar inte, är det inte meningen att sista tiden på gymnasiet ska vara bra?! (och nej jag är inte bitter över att det är alla hjärtans dag som typ alla andra singlar är. Jag respekterar de som tycker att det är en viktig dag att fira, men personligen tycker jag inte att man ska fira en dag som handeln har bestämt i komerciellt syfte).

9 februari

Jaho vad bra jag är! Har börjat städa nu. Har egentligen inte så jättemycket kvar. Det blir ju ingen storstädning direkt. Har alldeles för ont i huvudet, men jag är på G i alla fall. Ska göra mig en kopp te sen som belöning. Gött.

Uppdatering

Okej. Planen var att jag skulle städa mitt rum och göra det fint till imorrn när barndomsvännen kommer för att titta på the Melodifestival, inte för att hon bryr sig, men man vill väl att det ska vara liite fint i alla fall. Saken är den att jag gav upp efter typ tio minuter haha :') vill hitta motivationen och orken. Jag skyller på att det är för att jag är sjuk, fungerar alltid. Jag ville ju vara klar till kl. 20, På spåret börjar då. Lite intelektuell stimulans liksom. Men jag är typ död haha. Tittade på youtube förut och ville hitta ett gammalt bolibompa-klipp, men kom inte på vad programmet hette. Han som målar med filmjölk ni vet?! Någon som kommer ihåg vad det hette så skriv. Ska försöka orka städa lite nu. Återkommer om ett tag med uppdatering.

Tjolahopp så länge!

8 februari

Kroppen mår inte helt bra än. Hoppas bara att jag inte har trampat mina nära och kära för mycket på tårna. :)

5 februari

Grattis farfar i Nangijala! Idag fyller du 92 år! tände ett ljus och tänkte på dig! Du är saknad. Vi ses om många männskoår, för jag tänker bli lika gammal som du. För dig kommer det bara kännas som två dagar och det kan du väl stå ut med? Då sitter du vid sjön och metar när jag kommer flygandes.


Det andra grattiset idag går till min käre barndomsvän Ingrid som bli 18 år idag! :D grattis på dig också!
Du ska veta att jag tänker på dig, även om vi inte är lika tajta längre!

All min kärlek går till er två idag, den 5 februari!

2008-02-03

Förkyld. Suger rätt hårt

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0