Natten till den 29 augusti

Är nyligen hemkommen efter en lång dag kort sagt. Det blev lite festligheter igår, var hemma halv fem, galet trött och full. Det har inte blivit mycket sömn den här veckan över huvudtaget då vi i PM och alla som ska vara phösare på introveckan har varit på Nickebo och haft teambuilding i fyra dagar. I alla fall kom jag hem igår förmiddags och tänkte mig att det skulle bli en lugn kväll med film hos Baggen. Jag var så trött hela dagen att jag höll på att somna ståendes nästan... Jossan skulle iväg på fest med internationella utskottet, som ny ordförande för dem. Utbytesstudenterna som nyss har kommit skulle få träffas och umgås utan pressade former liksom. Jag tyckte dock att det var konstigt att ingen hade frågat mig om jag ville komma, jag är ju ändå med där nu liksom... Kände mig liiite lonely om sanningen ska fram... Jossan hade ingen aning om ifall jag fick komma. Jaja tänkte jag, fuck them liksom. Då skiter jag i allt. Men lite surt känns det. Ringde Hampa för att fråga vad fan som händer, är jag inte välkommen i utskottet eller vadå?! Då visar det sig att han trodde att Jossan hade pratat med mig, och självklart skulle jag komma på ferren. Betydligt gladare och lättare i huvudet släpade jag med mig Baggen till Villan för fest med de nya. Som vanligt när det blir spontanfest söp vi till ordentligt! Det var första gången Baggen var fullare än jag och det var sjuuukt roligt! De nya utbytesstudenterna verkar vara ett jättehärligt gäng!

När jag kom hem inatt ställde jag klockan på tolv, ville inte sova bort hela dagen. Jo tjena, vaknade 14.30 av att Ida ringer och frågar om jag vill ses och vara med och lägga sista handen vid Hyenan. Absolut sa jag, vi träffades i Mediarummet kl. 16 och fixade till det sista. Ca kl. 17.30 började vi trycka ut skiten. Kl. 01.00 var helvetet klart! I nio timmar satt vi alltså på skolan och gjorde i princip ingenting. Skrivaren är inne på presidiets kontor, Hampa gick hem kl. 22 och gav nyckeln till oss. Sen satt vi där, helt själva. Fii fan säger jag bara.

Imorgon ska jag hem till Ida på förmiddagen så hon kan fixa mitt hår till Phösarsittningen som är imorgon kväll. Hur ska jag orka upp egentligen?!


Förresten har mitt bruderi blivit värre, jag har börjat uppskatta låtar om hjärta och smärta oroväckande mycket. En natt på Nickebo när jag inte kunde sova för att Jim pratade i sömnen satte jag iPoden på shuffle, den första låt som kom var Utan dina andetag med Kent. Jag låg där och kände naaw-känslor. Illa. Jag lyssnade dessutom på låten två gånger. Jag gillar inte det här. Snart kommer jag börja använda nagellack och annat brudigt tjafs. (jävla skit också, köpte ett nagellack i somras som jag använder flitigt. Shit).

24 augusti

Dagens låt: Pärleporten
Dagens dusch: Blev snabb
Dagens frisyr: Galet
Dagens smink: -
Dagens händelse: Potentiellt sjukhusbesök
Dagens planer: Åka ut till Nickebo för teambuilding
Dagens vill ha: Bättre immunförsvar
Dagens saknad: Mamma
Dagens drog: Vatten
Dagens tråkigaste: Lite sjuka
Dagens finaste: -
Dagens måste: Packa det sista
Dagens dricka:Vatten
Dagens köp: -
Dagens mat: -
Dagens sjuka: Huvudvärk
Dagens kärlek: Vänskap
Dagens mående: Okej
Dagens roligaste: -

15 augusti

Det är helt galet. Trodde aldrig dagen skulle komma då jag säger att jag är sugen på kött. Alltså en typ rostbiff, eller en helt grillad ko.


Istället blev det fruktmix i form av barnmatspuré och en knäckemacka. Tjoho! Men ingen kan kalla mig stor i maten i alla fall...

13 augusti

Hurra! Nu har jag äntligen fått internet i min lägenhet igen! Seriös happydance säger jag bara!
Så, en liten nätt uppdatering tycker jag är på sin plats. Jag åkte från Stockholm med mamma och pappa förra måndagen, den 3/8 till mormor i Sundsvall. Kände att jag mådde lite smådåligt på måndagen redan men slog ifrån mig det. På tisdagen var jag helt utslagen och sov hela dagen och hade feberdrömmar och frossa på natten. På onsdagen skulle de skjutsa upp mig till Härnösand igen, de skulle åka hem på torsdagen. Jag mådde piss redan men valde att åka upp i alla fall. Pappa frågade ungefär tio gånger om jag klarade mig själv och de körde upp mig. Jag sov jättemycket på onsdagen också. På torsdagen var jag och jossan på stan och sen mötte vi ida på Big boy och sov hos henne på kvällen, jag mådde dåligt men inte jättedåligt. På fredagen när jag kom hem sov jag hela dagen, jag sov hela helgen och hostade och frös typ. I måndags kväll övertygade jossan och allergo mig om att jag borde träffa en läkare. Ringde till Blåsippan i tisdags morse och fick tid på eftermiddagen. Jag hade då inte varit utanför rosenbäcken sen i fredags och jag mådde verkligen PISS! Det tog typ 20 minuter för mig att komma till blåsippan! haha. Väl där fick jag reda på att jag har luftrörskatarr, vilket innebär penicillin i tio dagar. Suck. Nu har jag varit utslagen i mer än en vecka, och jag mår lika dåligt. Hurra!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0