31 juli

Hade fina diskussioner om hur män fungerar med Marina igår. För att få en sammanfattning av dagen hänvisar jag till hennes blogg. På just den nivån befinner jag mig nu, bitter och cynisk! Haha

19 juli

Äntligen har det blivit lite varmare ute och vi har klarat oss från regn i två hela dagar(!) I övrigt rullar livet på landet på, funderar och grubblar mycket, både över framtiden efter examen men även över den stundande hösten. Har tagit beslutet att kliva av som ansvarig för utbildningsbevakningen i kåren då jag känner att jag inte vill ha något annat som "stör" under examensarbetet och min sista termin i Härnösand. Jag vill inte riskera att få ett omfattande fall att arbeta med när det är sluttampen på uppsatsen eller något sånt. Dessutom är det ofta lättare att få in folk på positioner i styrelsen på hösten än på vintern, jag vill även kunna göra en bra överlämning och inte lämna den nya i sticket. Det känns inte så schysst! Imorgon ska jag träffa en gammal vän för lunch i stan, ska bli riktigt roligt! Tycker om relationer där det kan gå månader utan att man hörs men när man väl ses eller pratar i telefon känns det inte som att det har gått någon tid alls!

Nästa helg åker jag upp till Härnta en sväng, Angelica fyller år och jag vill vara med och fira henne. :) Tur att jag är ledig hela sommaren så jag har möjlighet att åka upp! :D Stannar bara över helgen tror jag, har eventuellt en dejt planerad (kors i taket) så det beror lite på hur det blir med den saken. :)

Nuuu ska jag kidnappa katten till mitt knä, hälla upp en kopp kaffe och ropa på Anton. Harry Potter och Fenixorden står på schemat idag!

11 juli

Dagens låt: Dansa pausa
Dagens dusch: Gjordes i morse
Dagens frisyr: Krulligt och lent
Dagens smink: -
Dagens händelse: Inget speciellt hittills
Dagens planer: Dega på altanen med en bok (Radhusdisco, rekommenderar starkt!)
Dagens vill ha: Klarhet och mod!
Dagens saknad: Hade en mysig dröm om en person inatt så ja, honom saknar jag
Dagens drog: Kaffeeeeeeeeeeeee
Dagens tråkigaste: Att det är så dåligt väder, blir jättetrött av solbristen
Dagens finaste: Lever på det lillebror sa till mig i söndags "Karro, du är alltid fin"
Dagens måste: Vadå måste? Jag har sommarloooov!!
Dagens dricka: KAFFEEEEEEEEEEEEE
Dagens köp: -
Dagens mat: Stekt potatis, kassler, lök och broccoli
Dagens sjuka: -
Dagens kärlek: SOMMARLOV
Dagens mående: Bra!
Dagens roligaste: Cleverbot.com

4 juli

Åker hem till familjen imorgon så booorde ta tag i att fixa lite här hemma men var är energin?! Den är starkt efterlyst kan jag säga! Har tagit mig för att tvätta idag men annars har jag mest häckat framför datorn och legat i sängen och läst. Duger inte alls det här! Nu får jag ge mig en spark där bak och ta tag i det här! KOM IGEN, KARRO!! DU KLARAR DET HÄÄÄÄR!

3 juli

Sov till 10.30 idag(!) heeelt sjukt! Antar att jag behövde sova in det sista efter Berget. Väljer att se det så! Idag ska jag ta mig ner och handla lite och sen upp till universitetet för att se om det finns någon på plats så jag kan hämta ut mina tentor. Ska se om det finns någon tvättid så jag får det gjort också samt påbörja städprojekt. Verkar bli en rätt soft dag! Lite frukost nu och sen ska jag sätta igång!

Hörshej!

2 juli

Nu är Berget slut för i år, har varit lika roligt som vanligt att jobba! Hamnade i år i Poldavia med Martina, Mickis och en tjej som heter Erika. Haft riktigt roligt och det har vimlat av snyggingar ÖVERALLT! Var okej väder hela veckan förutom i lördags då det öste ner regn och hela basen, inklusive kiosken, flöt runt...

Idag blir en lugn dag framför teven, blir eventuellt mat på subban med Martina och Mickis innan de åker hem i eftermiddag, myyys! Annars så har jag inte riktigt bestämt mig för när jag ska åka hem, tiden får utvisa samt några andra faktorer som är med och avgör...

Nuuu ska jag fortsätta vara en soffpotatis och titta på Sjunde himlen. Bjuder på en bild av hur det såg ut i kiosken i lördags, preciiis där vi stod vid kassan. Ser ut som en riktig u-landskiosk! Mickis var fotografen.

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0