20 november

Jag blir inte klok! Jag blir inte klok på någonting! Det känns som att allting just nu är knappt greppbart. Trots detta är jag ändå på topp denna höst om man jämför med tidigare höstar. Jag känner mig mycket gladare och kanske lite piggare. Vad detta beror på är jag väl medveten om. Nu önskar jag bara att karlar någon gång skulle kunna svälja sin stolthet, jag är sämst på att göra det, vilket innebär att det är männen som får göra det! I övrigt rullar skolan på, hemtenta snart och jag vill bara att den här terminen ska ta slut så jag får läsa något roligare till hösten! 




Nu har jag icke tid att sitta här längre, dags för frulleeeeee!

13 november

Idag är det fars dag och jag har varit duktig och pratat med pappa. Dotterplikten gjord. I övrigt rullar livet sakta på i Härnösand. Hade hemtenta i måndags-tisdags och det kändes bra, hoppas och tror att jag har klarat den men det är dumt att slappna av för mycket! I övrigt har jag bestämt mig för att stanna ännu en termin i Härnösand. Detta för att jag vill läsa fantasterikursen som ger mig dubbelexamen, känns rätt nice att ha grundskollärarexamen plus förskollärarexamen, gör mig mer attraktiv på arbetsmarknaden! I fredags var jag på musikal med en av körerna, riktigt roligt och trevligt var det! Skönt att få göra något annorlunda utanför kåren för en gångs skull!
Nä, nu måste jag titta till min middag - skinka- och broccolipaj. Har en känsla av att det är en succé!

1 november

Hemma hos familjen nu, vilket är riktigt skönt även om jag alltid ganska direkt börjar längta tillbaka till Härnösand! Idag är mina planer att se klart de sista programmen av UR-acess och laga någon middag till familjen, otroligt krävande på min ära! Trött är jag idag också, på sista tiden har jag sovit jätteoroligt och drömmer mardrömmar nätterna igenom, som med allt annat finns det bakomliggande faktorer. För ovanlighetens skulle kan jag precis sätta fingret på vad det är som har utlöst detta! Det är i och för sig rätt skönt, lättare att ändra på det som måste ändras om man själv är medveten om problemet, inte sant!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0