Påsklov

Jahap. Då har man påsklov nu då. Gudars vad fort det har gått! Känns som att det var sportlov nyss.. Det känns jätteskumt att tänka att snart har vi slutat tvåan, det har gått så otroligt fort. Jag vill inte ta studenten, vill inte bli stor! vill inte splittras från klassen. Kommer böla som en liten skitunge då ju!
Har absolut ingenting att göra på lovet typ. Alla utom Sollentuna verkar ha lov vecka 15. Jag som hade tänkt att leka med Emelie och och typ träffa Ingrid och Ebba och Johanna. Man missar så mycket när det är skola. Jag orkar typ inte i veckorna, är så trött och slut efter skolan och på helgerna är det massa plugg, och kanske finns det tid att träffa kompisar.

Det börjar ordna upp sej med pluggandet iaf, har bara ett historieprov kvar som jag missade när jag var sjuk. Fan måste ta tag i allt nu. Det känns som jag har en stor tegelsten över mej som hindrar mej att göra saker. Jag typ låser mej och orkar inte. Något positivt är att det känns som att tegelstenen håller på att lossna lite, det kommer bli bra, ska prata med ngt kurator eller liknande på ungdomsmottagningen i Sollentuna (ja, det är Kerstin som har skickat dit mej). Har pratat med kuratorn i skolan också. Jag får fan inte måla in mej i ett hörn som jag har gjort typ hela tiden och låstas som att allt är bra. Måste också sänka kraven på mej själv, jag sätter bara krogben för mej själv!

2007-03-16

Denna dag har varit ganska värdelös.. Först på teatern i morse tittade vi på film, "The Illusionist" ganska halvljummen film... men Jessica spenderade tiden att platta mitt hår, så nu är det rakt och fint! :)

Sen på eftermiddagen hade vi Kulturhistoria, världens mest träliga ämne.. halva klassen gick hem på rasten (vi har en fyratimmarslektion så det är inte många som härdar ut hela lektionen) men duktig som jag är, satt jag HELA lektionen, vi fick tillbaka vårt prov som vi skrev förra lektionen, jag fick G :/ han hade skrivit VG men strykt det, jävligt taskigt om man frågar mej...

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0