Namnsdag och asskissing

Idag har varit en rätt lugn dag. Vaknade i morse av att jag fick ett sms av Fanny (har namnsdag idag) sen kom Sara över och hjälpte mig att skriva ett tal till svenskan som jag ska hålla imorrn, ska argumentera för varför Ola borde sätta ett MVG på mej. haha. Major asskissing för att citera jessica!
Sen har det inte hänt så mycket mer. Har grymt ont i huvudet så jag har typ legat och halvsovit ett bra tag. Ska försöka ta mig i kragen och läsa lite till svenskprovet som är på torsdag tänkte jag.

Seeeeeeeeg daaaaaag

Otroligt seg dag idag. Verkar inte som att det kommer hända något skoj alls! Så uttråkad. Det är typ pissväder ute, ingen rolig verkar vara hemma, jag orkar verkligen inte plugga. Vet att jag måste, men jag orkar verkligen inte. Känner mig bara grå idag. Har vaknat på helt fel sida. Har suttit och tittat på massa klipp av Ursäkta röran ett bra tag nu, har sett dem säkert 20 gånger förut, men de är så roliga! Funtar på om jag ska städa mitt rum lite grann, men jag kommer säkert inte orka det heller. haha.

Någon som kanske har något tips på vad man kan göra på dessa otroligt sega och grå dagar?

Duktig flicka

Igår bakade jag bullar med mammi. Vaniljbullar och en kanelkrans. De blev grymt goda som vanligt när jag bakar! :D

idag har jag också varit duktig, var på plantagen med mamma och köpte blommor och växter och nu har jag precis hjälpt henne att hälla typ sex jordsäckar i en stor låda som mamma och pappa har byggt. Vi har ju bara berg och sten på tomten så vi måste vara uppfinningsrika! haha

Årskrönika

Jahap. Imorrn är det sista dagen på den här veckan. Det är ruskigt hur fårt det går nu! vi slutar fan om typ två eller tre veckor! Det är helt sjukt hur fort det här läsåret har gått. Känns nästan som att jag borde göra en liten mini krönika över läsåret (alltså över vad jag kommer ihåg från skolan).

Höst
-Skolan börjar. En ny tjej börjar i klassen som gick i musiktvåan året innan (hon är alltså 88a). Jag hatade henne totalt året innan och fick lite lätt panik när jag såg att hon satte sig i soffan utanför teatersalen och tog av sig skorna.
-Jag inser att hon inte alls är dum i huvudet, utan sjyst.
-Vi har vår första hela teaterperiod, börjar jobba med pjäsen Tävlingen och inser vilket helvete det är att göra en pjäs med Kerstin.
-Jag fyller 17
-Har vår första teoriperiod med de saknade bildeleverna
-Går på balett för första gången i mitt liv
-Friluftsdag med svampplockning i Rösjön
-Blir sjukt tajta i teatergruppen
-Spelar pjäsen Tävlingen med blandat resultat

Vår
-Jag är sjuk typ hela tiden, skyller på vädret
-Jobbar stenhårt inför temadagen, blir totalsjuk när den är och missar hela skiten
-Iron-gang bildas någonstans där, medlemmar är jag, Siri och Jessica. Siri är btw bruden som började i vår klass detta läsår, som jag hatade året innan
-Håller på att bestämma slutproduktion, livrädd att det ska bli En midsommarnattsdröm

Okej, kanske inte en så bra årskrönika, men det har hänt så otroligt mycket med mej och allting. ett händelserikt år.

Haha, lite sjuka citat

Ted Gärdestad tog säkert livet av sig för sin fula frisyr! - Fanny och Jessica om Fannys nya frilla, som är läskigt lik Ted Gärdestads..

Hon är ju fuvl! - Jessica låter (omedvetet) som Vanheden när hon kommenterar "den lesbiska kampsången"s sångerska (serbiens bidrag i esc)

Jag har inte ens anmält mej SCHälv - Jessica, Karro och Siri citerar en viss person...

Löjliga frågor

1. Put your music player on shuffle. 2. Press forward for each question. 3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn?t make sense. NO CHEATING! (dont forget to post artist/band name)
The Questions:

1. How are you feeling today?
Business, Pluxus

2. Will you get far in life?
Electric blues/Old fashioned melody, Hair soundtrack

3. How do your friends see you?
In the summertime, Mungo Jerry

4. Will you get married?
Can you feel the love tonight, Elton John

5. What is your life's theme song?
Awful, Hole

6. What is the story of your life?
Half the man I used to be, Nirvana

7. What was high school like?
Trasdockorna, Theme

8. How can you get ahead in life?
Sommar, Cornelis Vreeswijk

9. What is tomorrow going to be like?
Come away with me, Norah Jones

10. What is the best thing about your friends?
Black boys, Hair soundtrack

11. What is in store for the next weekend?
Get up stand up, Bob Marley

12. What song best describes you?
Teaser Japanese, Gyllene tider

13. How is your life going?
Pride, U2

14. What song will play at your funeral?
Amerika, Bo Kaspers orkester

15. How does the world see you?
Celsius, Kent

16. Will you have a happy life?
The island, Aselin Debison

17. What do your friends really think of you?
Where the streets have no name, U2

18. What song describes the person you're attracted to?
Nöden kräver en handling, Bob hund

19. What message would you like to tell the next generation?
Min trampolin, Bob hund

20. Do you have a deep dark secret?
Sommar och sol, Markoolio

21. Do people secretly lust after you?
Frank Mills, Hair soundtrack

22. How can I make myself happy?
Good knows, Mando Diao

23. Will I ever have children?
Ska du hänga med, Bob hund

24. What's some good advice for me?
Sommaren i city, Angel

25. How will I be remembered?
Mer än så kan ingen bli, Bob hund

26. What is my signature dance song?
Colossal, Wolfmother

Lite lätt insnöad på Hole just nu

Old Age
And I will await your highness
I'm so high I cannot walk
And I will await
You cripple
You take away my pride
My peace, my empathy
No babies sleep on atrophy
Your unborn love and fetal stress
Hard bitter candy, legless caress

What was she for Halloween?
The ugliest girl you've ever seen
Someday she will die alone

What was she for Valentine's?
An old forgotten concubine
Someday she will die for no one

She seems to me to know
All that glitters is sour
All the lies in her place
Jesus saves
Old age
Old age
Old age

2007-05-04

 
 
 
Idag hade vi första teaterlektionen på perioden. jag kan väl inte direkt säga att jag har sett fram emot det, men det var faktiskt jättekul! kerstin sa för första gången tror jag, att jag var bra! låter kanske fånigt, men hon har aldrig sagt det, och det känns.. Men idag var det väl dags eller nåt i den stilen..
fick dessutom höra att en viss person kanske ska sluta, jahoo! säger jag bara och tror inte att jag är ensam om den saken..

Känns jävligt fittigt att vi kommer ha icke lärarledda teaterlektioner i trean, det kommer faan inte fungera! kerstin är oumbärlig för vår grupp, hur ska det gå med slutproduktionen om inte hon är där och pressar och tvingar oss.. Såå, vi skrev ihop ett fint brev till allas vår Thomas Larsson och uttryckte hur dåligt vi tycker det är att teaterinstutitionen får så lite pengar.

Efter den första roliga teaterlektionen på vääldigt länge och lunchen var det dags för den otroligt ångestfaramkallande KUHI:n :| HAN ÄR DUM I HUVUDET!!!! JAG AVSKYR HONOM!! Kan inte formulera i ord vad det är som gör att jag vill sprätta ut hans stirriga ögon och knäcka näsbenet på honom, men han är så OTROLIGT jobbig!!

En heelt vanlig dag i Karolina Anderssons liv

Idag har det varit en helt vanlig dag med helt vanliga företeelser. Kom till skolan halv nio (som vanligt) och såg at vi hade en hel halvtimmes sovmorgon... WOHO haha. Satt i kafét med tim, sara, fanny, maria och hanna som senare joinade oss. Jag satt och berättade för alla om min (eller elins egentligen) otroligt briljanta idé att jag ska sälja mitt hår när jag klipper av det! Alla tyckte att det var en bra idé.. haha

Sedan föjde en två timmars otroligt seg historielektion, först blev vi inledda på grupparbetet som vi ska påbörja  imorrn (?). Som handlar om olika regioner under kalla kriget om jag har förstått det rätt. Efter genomgången fick vi skriva upp vad vi vill jobba med i första, andra och tredje hand. Jag tog latinamerika, Indien och Kina. (siri är i frankrische denna vecka så jag fick skriva upp hennes val också, hon fick samma som mig :P). Medan Tobias, aka, sir Vääs, samordnade grupperna såg vi på en värdelös dokumentär om DDR, det var en program gjort för ungdomar tror jag, så såklart var det en 14-årig fjortis som pratade.. spänningen tätnade, skulle han splittra "the Iron Gang"? :P (jag, jessica och siri)...   Japp! det gjorde han, som alltid, jag och siri fick latinamerika tillsammans, jessica fick typ mellanöstern eller ngt sånt skit.. Så, det är jag, mickan, siri, virran och anton som har latinamerika! otroligt trevlig grupp om jag får säga det själv :D

Sedan var det lunch, Kina. käkade med jäässicää och mallan, pratade OTROLIGT mycket skit om personen som ett inlägg för inte allt för länge sen handlade om...
Satt läänge i solen och slörpade kaffe med jäässicäää och samettorna + två musikettor och väntade på tyskan. Kommer till salen och sitter och väntar ett tag, men hon dyker inte upp, så jag och jessica, som skulle vänta på mej under tyskan, går till centan och kollar efter bräxor till henne, hittar inga såklart...
Efter det tog vi tåget mot Märsta, kom hem, var ensam hemma så jag satte mej vid pianot och spelade lite och komponerade ett litet stycke själv som jag har skrivit till en särskild person. Sedan har det inte hänt så mycket mer idag alls..
 
Erkänn, jag lyckades otroligt bra att fylla ut ett långt inlägg med en helt händelselös dag!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0