Dagens lilla roliga från tjuvlyssnat!

ICA-butik, Nyköping

En kvinna står vid post-avdelningen.
Kassörska: Är det utrikespost?
Kvinnan: Ja?
Kassörska: Vart ska paketet?
Kvinna: Uzbekistan.
Kassörska: Ursäkta?
Kvinna: Uzbekistan!
Kassörska: Utrikes alltså?
Kvinnan nickar.
Kassörskan (till sin kollega): Hur gör man med paket som ska till Östpakistan?

17 maj

Dagens låt: Svart med Daniel Adams-Ray
Dagens dusch: Inatt
Dagens frisyr: Rätt gölligt med korkskruvar och självfall
Dagens smink: Ögonskugga, mascara, rouge
Dagens händelse: Mammuten är kidnappad och holken stulen!
Dagens planer: Plugga, handla mat
Dagens vill ha: Ett helt kylskåp
Dagens saknad: Gamla villan!
Dagens drog: Bra musik
Dagens tråkigaste: Inspirationsbrist
Dagens finaste: Peppning!
Dagens måste: Plugga
Dagens dricka: Kaffe
Dagens köp: Frulle
Dagens mat: Något med kyckling antagligen, som vanligt...
Dagens kärlek: Kaffe, skratt
Dagens mående: Bra!
Dagens roligaste: Mammuten är kidnappad och holken stulen!!

14 maj

Nu var det sådär ett bra tag sen jag skrev sist. Så vad har hänt som är nämnvärt?! Valborg spenderades här på Rosenbäcken med bl. a. musikquiz, lek och skoj, alkohol, otroligt trevligt umgänge och utgång på Svenssons!

Jag pluggar för fullt nu ör att hinna klart med B-uppsatsen jag och Anna skriver, det är lite klurigt när man inte har skrivit en uppsats av det slaget och har en halvflummig handledare men men det SKA gå!

Förra lördagen blev en mycket minnesvärd dag/kväll/natt. hade planerat att bara ha en sunkdag på Rosenbäcken men det blev ändrade planer då det inte var alltför varmt och vindstilla! Istället begav jag, Marina, Angelica och Martina oss ner på bolaget och köpte lite alkohol. Därefter var vi hos Angelica hela kvällen i myskläder och söp till rejält! Många roliga citat finns från den kvällen som jag ska lägga upp en vacker dag!

Igår var det teambuilding inför Berget för oss kiosktjejer hemma hos AC och Olle. Det var otroligt trevlig sällskap, mat och dricka! Det var synd bara att lilla Milou drabbades av magsjuka och la en riktig exorcistspya när vi åt, tyckte så otroligt synd om henne! Fy sjutton för att vara liten och inte förstå varför man bara spyr helt plötsligt! Hon såg så rädd ut!

Ikväll ska vi fira Moa som inte är här när hon egentligen fyller år, 23 maj, vi ska beställa mat och sen ska vi titta på film hela kvällen. Har höga förväntningar, Moa och Marina var här för en liten stund sen och gjorde en tårta som ser minst sagt intressant ut! Filmerna är också av högklassig kvalitet. Det blir Zoolander, Bara Bea, Fjorton suger och sist men inte minst Spice Girls the movie! Känner på mig att det kommer att bli en minnesvärd kväll det här!

Sist men inte minst vill jag tipsa er om en låt som jag knarkade en period på gymnasiet men hade glömt bort tills jag hittade den idag! Tant Struls gamla dänga Dunkar varmt. Extra roligt är att jag vet att Marty-Party kommer bli upprörd när jag tipsar om denna låt! Mohahaha! För att underlätta för er klistrar jag in Spotifylängen på en gång! Tant Strul – Dunkar varmt

Hoppas ni får en underbar kväll!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0