29 mars

Tiden går för fort. Alldeles för fort. Jag hinner inte med. Jag hinner knappt uppleva något och utvärdera det förrän det har gått en månad typ. Har ju haft påsklov den här veckan också, skulle ha pluggat och läst manus, men har inte gjort något av det. Har inte orkat. Det kommer väl bli som vanligt, att orken infinner sig på söndagskvällen. Man pratar ju alltid om höstdepressioner och sånt, jag brukar snarare bli deppig på våren, men inget "åh, alla är så kära och söta" inget sånt, utan mer, "jag orkar inte, nu går det åt helvete"-deppig. haha. Det måste ju vara extra jobbigt att vara vår-deppig eftersom det är mer allmänt accepterat att vara deppig på hösten.

Har gjort min högskoleanmälan i veckan. Om det blir som det ser ut nu blir det lärarutbildning i Härnösand. Lärare i de tidigare åren (alltså typ låg-mellanstadiet) med musik som specialisering(om jag har fattat rätt haha). Det blir väl säkert bra hoppas jag. Vet inte om jag tänker börja i höst eller hur det blir. Skulle vara skönt att jobba ett tag, men å andra sidan tror jag att man kan bli för bekväm om man börjar jobba och kommer in i den rytmen, så det inte blir av att plugga vidare. Men det läskigaste med att börja på högskolan är ju snarare att flytta hemifrån och bli vuxen, det skrämmer mig som fan. Inte bara att jag flyttar från hemmets trygga vrå, utan även att flytta långt härifrån! Det är ju typ 40 mil till Härnösand! Det är ju tur att mormor bor i Sundsvall så känns det inte helt främmande!

Aja, palla att sitta här och vara bitter. Hejdå

23 mars

Denna dag har varit vääldigt lugn. Sjöng i kyrkan i förmiddags, gick väl bra, vi sjöng sånger som vi har sjungit en miljard gånger ungefär så det var inte så svårt om man säger så. Dessutom var det den bästa prästen i församlingen som höll i trådarna idag, så det blev inte så stelt som det ibland blir. Sen har jag bara varit hemma idag, tittat lite på konståkning med mamma (så hon slipper titta själv haha), läst lite och typ städat lite. En skön dag kan man ju sammanfatta det helt enkelt :)

Lov denna kommande vecka, har inte något inplanerat direkt mer än att jag ska leka med Emelie på tisdag, tandläkaren på onsdag och vara med Elin någon av dagarna. Har ju inga pengar efter Barcelona liksom så jag har ju inte direkt råd att göra något spektakulärt om man säger så, he he.

Har dessutom kommit fram till idag att jag är ganska skön, ömsom skäms jag ihjäl för mig själv och ömsom garvar jag åt min skön-het(kanske förstår bindestrecket? blir ju liksom feltolkning om man skriver ihop det).

Nu ska jag försöka få mamma och pappa att titta på Djävulen bär Prada. Sååå tråkigt att titta på film själv. Tjolahopp!

18 mars

Idag känner jag mig typ som världens sämsta person.
Fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck

16 mars

Kom hem från Barcelona inatt. Det var en rolig resa med the best 3B! Lite intriger dock, men det blir det alltid när det är mest tjejer, men annars har det baara varit bra! :D

Är trött som fan och ska sussa nu! Ville bara uppdatera lite kort.

Natti natti!

7 mars

Okej, min renässans på Ted Gärdestad börjar gå för långt. Jag har suttit och lyssnat på honom precis hela dagen. Inte ens Håkan toppar honom just nu. Då är det illa. Just nu förbannar jag mina föräldrar för att de köpte den där boken åt mig. haha
Favvolåten med Ted
http://youtube.com/watch?v=Va2F1HPQ0Mg


GRATTIS MALIN 19 ÅR IDAG förresten!!

3 mars

Första dagen i skolan efter sportlovet, det var tungt, för tungt. Jag vet inte, men jag tycker att det har känts sista två åren i skolan som att de kortare loven höstlovet, sportlovet och påsklovet känns alldeles för korta! Förut var det okej med en veckas lov, som ett skönt avbrott liksom. Men i år var det helt galet! hade ångest redan på onsdagen att lovet snart var slut! haha.
  Det var i alla fall en skön dag i skolan, på kulturhistorisk fördjupningen tittade vi på Fanny och Alexander (skitbra film verkligen! inte alls långtråkig som jag har hört flera säga), sen var det lunch och efter det filmkunskap. Lektionen började med att jag gjorde bort mig REJÄLT inför medietvåorna som redan var typ livrädda för mig! haha en liten incident med en stol kan vi ju säga att det var, men det lättade upp stämningen och sen var jag mitt vanliga charmiga jag, vi bytte pm och diskuterade och gav feedback. Alla de hamnade i min grupp. Faktiskt rätt sköna killar. Sen tittade vi på Dogma, och sen gick vi hem. Så det var inte så ansträngande idag. Skönt.

Imorgon blir det äntligen min kära Kulturskola igen :D har varit allt för länge sedan. Ska öva på duetten med Kajsa och sen har jag lektion som vanligt på onsdag, så det blir underbart! Har inte kunnat sjunga på för länge känner jag tack vare monsterförkyldningen!

Resten av veckan kommer gå åt att plugga, städa och typ packa. Vi åker ju nästa tisdag till Barcelona. Ska bli skitkul! hörde av Lovisa idag att vi tydligen ska dansa Flamenco och grejer! haha.

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0