Världens tråkigaste människa

Åh jag har blivit så tråkig! jag har inte lust med någonting! Helst av allt imorrn skulle jag vilja ligga hemma och titta på film. Äta lite godis/naturgodis och bara ta det lugnt :/ Eller sitta hemma hos någon och äta tacos och spela singstar. Bläää! jag har inte lust med någonting nu för tiden, vad är det för fel på mig?! Det jag ser fram emot just nu är "Liv och fred" och Glans och Schyffert på Regina. men allt annat då?

30 oktober

Idag bjöd jag Emelie på romantisk lunch och sen bokade vi biljetter till Glans och Schyffert 17 november på Reginateatern :D




Snart bär det av till kören och försöka berätta att jag missar genrepet på musikalen pga detta. Yi-ha!

Samtal

Samtal mellan Karro och hennes pappa 28 oktober ca 17:30
Karro: Jag ska ut på onsdag. Sover hos Siri då.
Pappan: Okej.
Karro: Sen ska vi kanske ut på lördag också. Johan har kommit hem då.
Pappan lite lesset: Men Karro, du kan ju inte dricka upp det här studiebidraget, det är ju fars dag snart!

Ååh söta pappi!

The singing bird with foxy brown hair

Den här dagen har varit rätt seg. Gick upp 7.45 för att vi skulle sjunga med kören. Upptäckte att jag hade jättemycket tid ändå (therese skulle hämta mig 8.40) så jag piffade mig extra med massa smink och fint hår. Sen bar det av och for your record gick det skitbra idag! Sjöng tre olika stämmor, testar något nytt nästan varje gång. Sjöng sopran, alt och tenor. Skillat om man frågar mig! Mest skillat av allt måste ha varit att jag och Annika sjöng tenor mot resten av kören och alla barnen (vilket är en stor bedrift med tanke på att barnen har jättestarka röster.)

Sen har det inte hänt något mer idag. Känns som att jag går och väntar på att få gå och lägga mig nästan! haha. Jättekonstig känsla! Tittade på klockan vid fem och blev jättebesviken över att den inte var mer! Men morgondagen ska bli hundra gånger bättre! Jag ska ju vara hemma och vara barnvakt till Anton som är fan världens gölligaste unge! kan det bli bättre?! näe det kan det inte!

Förresten har jag färgat håret, Foxy brown, snyggt enligt mig i alla fall.
image3

27 oktober

Igår till idag sov Siri här. Vi hyrde film och åt alldeles för mycket godis. "Den nya människan" är fan en av de bästa svenska filmerna som har gjorts! I love it!

25 oktober

Haha fick reda på idag att Annika Pintons brorson går i vår skola, hoppas att vi inte sagt något dumt när han har hört på!

22 oktober

Jag har tyskprov imorrn. Har jag pluggat? Näe skulle inte tro det va!

Lite hederligt svenskt gnäll

Ikväll ska vi se Peer gynt på Stadsteatern med teaterklassen. Rätt skoj om det inte vore för att: 1.Jag har tyskprov på tisdag som jag inte har orkat plugga till. 2. Föreställningen är fyra timmar! det är ju helt sjukt! Jag kommer säkert somna. Haha. Jobbigast är att det var jag, Jessica och Siri som föreslog att vi skulle gå och se pjäsjäveln, så vi kan inte gå heller om den är jättetråkig. (jagvetattmanintegårfrånenteaterpjäsmeniextremfallbordemanfådet). 3. Det är Dan Ekborg som spelar Mr. Gynt. Alla som känner mig vet vad jag tycker om Dan Ekborg så I rest my case. Jag hoppas verkligen att jag blir positivt överraskad ikväll så det är värt en uppoffring av min dyrbara tid...

Gårdagen

Klippte mig igår, ganska kort men jättefint! Till axlarna typ och snedlugg.

image2

Sen åkte jag hem till siri och drack vin med maria och siris syrra linn. sen gcik vi ut i södertälje på den otroliga centralbaren! Håll i er så ni inte ramlar av stolen liksom!

Tankar om imorgon

Imorgon har vi aktivitetsdag på skolan. Heela B-laget dvs bild och teater ska umgås och nu är det vår tur att få grilla dem i teatersalen!
  Hela introduktionsdagarna var vi ju tvungna att hålla på och göra flaggor i bildsalen. Det var en traumatisk upplevelse. Om syftet med att slumpvis dela in oss i grupper var att vi skulle lära känna varandra så har jag news för er att det inte alls funkade! Den enda som var i min grupp som jag fortfarande hälsar på är Suz som går i min klass... Tycker också att det är jobbigt att jag hamnade som ensam teaterelev bland massa bildare. Jag kan inte rita för fem öre! Jag hoppas och ber till mina gudar att det blir ändring den här gången, att det är bättre blandning i grupperna. Kommer vara grymt jobbigt om man skulle bli ensam teaterelev i gruppen. Jag ryser nästan vid tanken.

Nu ska jag inte gnälla mer. Är bara tvungen att få ur sig sådant ibland. Pust. har skrivit klart avslappningen för torsdag idag också. Är inte så pepp men det är bara att göra det bästa av situationen som vanligt.

iiih på tisdag ska jag på typ uppföljning av den där undersökningen jag var på för typ en månad. Ska få testa de funktionerna vi fick tycka och tänka om. Det är bara två som ska få göra det, så jag känner mig nästan lite utvald haha. Får ju 400 kr för det och det är ju inte fy skäms alls!

Duktig

Idag är jag så duktig att jag just nu har en maskin med tvätt i gång och nu ska jag sätta mig och börja fila på filmrecensionen som inte ska in förän på fredag! Ska putsa lite på avslappningen också som jag ska hålla på teatern på torsdag. Borde äta något också. Har inte ätit något alls idag. Inte så bra.

14 oktober

Bläää har ingenting att säga idag. Är. Så. Slut.

Yoga

Iiihh, känner att träningsvärken i magen och ryggen börjar komma sakta men säkert. Måste alltså betyda att yogan, speciellt andningen börjar ta ut sin rätt. Skönt att det verkar fungera även om jag inte har en aning om vad jag gör!

Konstig?

Jag är så himla konstig. När Någon verkligen vill träffa mig och göra något har jag ingen lust. Men när Någon är upptagen med annat när jag vill ses känner jag mig ensam. Tycker faktiskt att det är jättekonstigt. Varför inte ta emot när Någon sträcker ut sin hand och fumlar efter min? Det är inte så konstigt att inte Någon inte orkar ta emot min hand när jag sträcker ut den.
  Jag undrar hur många gånger man orkar bli bränd. Lär man sig aldrig? Jag vill och vägrar att ramla ner i hålet igen. Orkar inte dra mig upp ur det. Igen.

Imorgon

Imorgon ska vi ha Pinton för första gången. Jag vill verkligen inte. Har ju kort sagt inte hört så mycket gott om henne. Vid första personangreppet hon gör går jag fan ut därifrån, det spelar ingen roll till vem det är, jag tänker ta 'offret' i handen och gå ut därifrån. Jag går inte till skolan för att bli kränkt. Punkt. Onsdagar är tillräckligt köriga för mig som de är, jag behöver ingen lärare, och absolut inte då, som trycker ner mig i skorna. Tror att de flesta håller med mig.

Måndag

Det är tur att jag är ledig på måndagar, hur skulle jag annars hinna med egentligen? Jag borde plugga men orkar jag det? näe skulle inte tro det va! Öppnade iallafall tyskboken och tittade på glosorna lite och skrev dem, men det är så många, bläääää! Verkar inte som att det blir ett lättförtjänt MVG i tyska i år..

Måste ta och titta lite på svenskan också, har planerat att skriva provet på torsdag, så jag har bara idag och imorgon på mig att plugga iom att onsdagarna är fullsmockade för min del. Från 7.15 när jag lämnar huset på morgonen, till ca: 21.15 när jag kommer hem på kvällen och är helt slutkörd av först skola hela dagen (teaterperiod dessutom) och sedan sånglektion och sedan kör på det. PUST! Förstår inte hur jag orkar egentligen?! Det övergår mitt förstånd.

2007-10-06

Åh vad vi i 3B teater är gölliga! Tack för en nice kväll igår Johan, Micke, Siri, Sara, Jessica, Angelica, Fanny, Tim och Hanna! Det var verkligen skitkul! På lördag kör vi igen! Just det, ett speciellt tack till Hanna som kom med idén och som vi var hemma hos först och snyltade pastasallad och vin och annat gott! :D Uäääh!! jag vill inte ta studenten!!

Bilden är från tvåan när vi gjorde pjäsen Idol av Bitte Havstadt, alla är inte med på bilden men merparten, hittar ingen gruppbild där alla är med. Mannen som delar ut rosor är allas vår rektor Thomas. Bilden är snodd från skolans hemsida.
Fr. vänster Johan, Micke(monsterbilden HAHAHAH), jag, Jessica, Tim och en liten bit av Angelica.

image1

2007-10-04

idag har det inte hänt så mycket. Teater på förmiddagen, hade en lärarkandidat ganska kul. Vi fick i uppgift att vara i två grupper och improvisera en scen om mobbing som skulle bli värre och värre och värre. Sen visade vi upp för varandra, spelade scenen en gång utan avbrott och sen igen, då fick vem som helst av publiken stanna när de ville och byta plats med en av karaktärerna och ändra händelseförloppet så det blev bättre för offret. Väldigt lärorikt och intressant, sånt gör vi inte med Kerstin, hon är ju inte lärare, "bara" skådis så sånna övningar kan hon inte.

Gjorde det där rackarns religionsprovet som jag missade förra veckan idag också. Gick skitbra!

Imorrn ska vi ut med teatern, skitkul verkligen! Roligt att alla ska med! Först ska vi hem till Hanna och käka och så, sen åker vi till the huvudstad och skakar rumpa för vissas del inte för min. Jag är för skämmig för sånt. Haha.
Nu ska jag göra något nyttigt istället för att sitta här och mögla, typ kolla på teve eller så.. Haha, allmännyttigt så det smäller om det!

Klart slut - varulvstjut

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0