27 april

Helt fucking otroligt! Jag har fixat studentkläderna, trooots att det är över en månad till studenten! Heeelt otroligt!

Jag och mami var på eurostop idag, hittade en jättefin klänning till skivan och en vit klänning som jag tänkte ha till studenten, men problemet är att klänningen till skivan är finare och jag vill ju vara finare till studenten. Såg en annan som jag vill ha, meen min storlek var slut, så jag ska åka till kista imorrn efter skolan och köpa den. Dessutom har jag köpt ett par söta skor som jag ska ha antingen till skivan eller studenten, har inte riktigt bestämt mig. Har ett par fina bruna redan som jag kan ha också.

Dessutom kostade hela kalaset bara 1000 spänn tillsammans, det är riktigt billigt för två fina klänningar och ett par snygga skor!

Det är helt otroligt att jag har fixat kläderna redan, credd till mig! (sen att det var mamma som liksom sa åt mig att det är bäst att vara ute i god tid är en helt annan historia haha)

Next up är att köpa tyll, har tänkt sy en tyllkjol till den där vita klänningen som jag köpte idag så den inte ser lika plain ut, tror att det blir snyggt. Tänker inviga den på Es student, så jag vill fixa kjolen så snart som möjligt!

19 april

Tråkhelg. Orkade inte göra något igår, alls. Var bara i skolan och sen direkt hem. Pallar inte göra något idag heller. Har typ legat framför teven och degat hela dagen och planerar att inte göra så mycket mer ikväll överhuvudtaget.

Ikväll spelar Håkan på Arenan, jag missar detta och gråter fan floder. Hatar att inte ha pengar. Suger rätt hårt.

Konstaterade att det är bara sju veckor kvar av min gymnasietid nu. Känns skönt. Blir mer och mer pepp på att ta studenten för var dag som går. Även om jag kommer sakna SFG så jävla otroligt mycket känner jag att jag behöver en förändring.

Baah!

Eftersom jag är en kvinna som (oftast) håller vad jag lovar ska jag lägga in de föga smickrande bilderna på mig när jag är sminkad som Ärtblomma. Bilderna är av jättedålig kvalitet för att vår scanner är så dålig.

.

Mask av Johanna Ruben

Blandad kompott

Älskade, älskade E är hemma igen! Welcome hooomeee sweetheart! <3

Idag är sista anmälningsdagen till högskolan. Jag sökte i och för sig redan på påsklovet, men det känns väldigt definitivt nu. Lärarprogrammet med inriktning de tidigare åren på Mittuniversitetet har jag sökt. Känns kul, spännande meen sjuukt läskigt! jag menar: tänk om jag kommer in?! haha.

Igår var det elevkonsert på skolan, musiktreornas turnéprojekt Project Budapest, de var skitbra! tycker lite synd om Rebecca bara, känns som att hon blir lite överkörd i den där klassen, hennes grej är ju inte direkt rock och metal. Hon är ju för lite softare saker. Stod i cafét hela kvällen, kom hem kl. 22 och var heelt död! Det var bara att slänga sig in i duschen och sen sova!

Lite ostrukturerat inlägg idag, men hela jag är full av konstiga intryck och virvarr av känslor, så jag är lite ostrukturerad just nu.

Varning, bittert inlägg följer!

Denna dag var heelt ovärd! jag och siri kom till skolan som vanligt, dvs halv nio, för att stå i caféet(tilläggas skall väl att vi inte skulle stå egentligen, men vi antog att de som skulle inte tänkte, och vi hade rätt). Det fanns typ ingenting att sälja, lite torr sockerkaka bara typ. Sen på eftermiddagen har vi bara teater och då sa Kerstin åt oss älvor att vi kunde gå hem för att färga vår kostym! WTF liksom! hade vi vetat det innan att vi bara skulle färga kostymen hade vi kunnat stanna hemma! såå irriterande! Seeen, skulle jag ju gå hem(2,5 km) från bussen, med en skiiittung väska på axeln, min rygg och nacke(som jag inte får belasta egentligen) höll på att dö. Då, när jag kommer hem så är Olle hemma hos oss! han hade ju kunnat hämta mig vid bussen liks! baaah! Dessutom fick jag inte tag i gubben på statoil idag, så jag är lite irriterad över det också.
Pissdag!

Jobb på G?

Yes! min barmhärtige bror ringde sin vän Pontus som jobbar på Statoil på Arlanda, och jag fick ett nummer av honom dit, pluuus att han ska lägga in ett gott ord för mig! :D vilket innebär att jag förhoppningsvis kan få ett jobb där! vilket i sin tur innebär att jag inte behöver få panik efter studenten för att jag kommer vara arbetslös dessutom kommer jag och Elin typ jobba tillsammans! Yi-ha! Ibland är det bra att ha storebröder vars vänner kan rekommendera en.

12 april

Idag var jag i stan med E och chillade lite. Gick lite affärer och typ fikade och så. Mycket trevligt och välbehövligt! Tittade inne på Taj Mahal efter löshår/dreads som jag kan ha i slutproduktionen, hittade inte rätt nyans tyvärr...

En liten kul grej, när vi kutade ner i trappan till perongen i stan, mötte jag maskören som var på skolan igår och la mask! haha. Gaska kul sammanträffande. Skillat att hon kom ihåg mig också, hon måste ju lägga mask på måånga människor liksom, så att hon dessutom kunde komma ihåg mig i en folksamling är skickligt!

11 april

Det känns som att saker och ting börjar ordna upp sig igen. Har fått en nytändning på skolan, idag har jag nästan skrivit klart en recension till filmkunskapen som ska in på måndag(vilket är helt jävla otroligt för att vara mig! att vara ute i god tid alltså.) Jag har sett till att slutföra religionsarbetet om fördomar och lämnat in det. Nutida konstuppgiften är egentligen klar, men Jessica måste skicka en bild på mig och massa mat från Barcelona, sen är den klar!
Så på det hela taget känns det som att jag inte kommer att få magsår i år heller!

Kändes bra på teatern idag också. Maskören var där och vi hade ett genomdrag så hon skulle få en känsla för vilka vi är och kunna lägga mask. På eftermiddagen var det dags och jag spelar ju Ärtblomma (en älva, som inte är en älva haha) så jag ska ha coolt grönt smink i ansiktet och är lite skimrig och ska vara lite skitig också. Mina händer ska vara skitiga, man måste ju se att jag arbetar i skogen, alltså är lite jordig och så som man blir när man måste fylla på färg till alla växter och plantera blommor och buskar och sånt!
Ska försöka lägga upp en bild på spektaklet så småningom, eftersom vi fotade sminkningen så vi kan komma ihåg hur vi ska lägga masken själva sen.

Pepp pepp pepp pepp pepp (hoppas bara på att det håller i sig nu!)

7 april

Idag har jag varit världens ängel och uträttat två goda gärningar. För det första åt jag lunch med en kille i skolan som jag aldrig har pratat med (läser iofs filmkunskap med honom, men vi har aldrig pratat). Han satt själv och jag hittade inte Johan och Micke så då satte jag mig med honom. Den andra goda gärningen är att jag ska göra grupparbetet i filmkunskapen med en kille som jag tror har haft lite fel uppfattning om mig, så jag hoppas att han ska inse att jag inte är så knäpp. hrm. haha.
Jappjapp har helt enkelt blivit en god medborgare! frågan är bara hur länge det kommer att hålla i sig?!

Stress och paniik!

Jag börjar bli ganska stressad. Det är drygt två månader kvar i skolan, tre veckor till premiär och läget ser ut som följer:
1. Det var FYRA borta från skolan = repetioner idag, F Y R A!! INTE okej! Kerstin sa att hon aldrig har varit med om att det är så. Jag börjar få panik över slutproduktionen alltså.

2. Som sagt är det ungefär två månader kvar i skolan och det jag har kvar att göra är:

- Kulturanalys som ska in om två veckor som ska vara på fen sidor (har inte börjat på)
-Filmkunskapsanalys, ska in i maj, så den är jag inte så stressad över.
-Slutföra religionsarbetet om fördomar som är egentligen klart, meeen jag har det sparat i skolan och glömmer hela tiden(skulle in för typ två veckor sen)
-Religionsprov(missade det)
-Arbetskunskapsprov(missade också)
Nutida konst uppgift(skulle dokumentera maten i Barcelona och skriva en hyllningsdikt och lämna in någon slags redovisning(har inte börjat på).
-Hemtenta i ämnet röst(ska in om två veckor)

PUST!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0