14 februari

Dagens låt: Sanningsdan
Dagens dusch: I morse
Dagens frisyr: Fluffigt och lockigt
Dagens smink: Inget
Dagens händelse: Fika på Waynes med Marina
Dagens planer: Fiket, plugga!
Dagens vill ha: Massa mat i kylen!
Dagens saknad: Sommar
Dagens drog: Kaffe och skratt!
Dagens tråkigaste: Huvudvärk
Dagens finaste: Vänner
Dagens måste: Ta tag i mitt liv
Dagens dricka: Kaffe
Dagens köp: Inget vettigt
Dagens mat: Blir soppa på fiket!
Dagens kärlek: Mina vänner
Dagens mående: Trött och fortfarande förkyld
Dagens roligaste: Marina och Alex skrattanfall!

4 februari

Nu var det ett tag sen jag skrev något här igen. Detta på grund av tids- och motivationsbrist!
B-kursen i bild har dragit igång nu, det är roligt som tusan men det märks att ribban har höjts något. Denna termin är det återigen en portfolio som ska göras men även en B-uppsats. Det kommer gå bra, det blir bra! Som mamma sa när jag pratade med henne idag "saker och ting har en konstig förmåga att alltid lösa sig. Jag tror ju i min enfald att allt blir bra till slut även om det är jobbigt och svårt när man är mitt i det". Bra sagt mamma Yvonne! Både mamma och pappa lät mycket gladare än de gjort på länge när jag pratade med dem idag. Det är bra. Deras oro projiceras på mig också, även om jag vet att det inte är något de vill. Men det gör det. Skönt att saker och ting reder ut sig hemma.
Idag var jag till en ny läkare på en ny vårdcentral, den gamla går jag inte tillbaka till. Äntligen har jag fått en kompetent läkare som inte avfärdar mig! Har fått en kortison-nässpray mot nästäppan som antagligen påverkar bihålorna som i sin tur irriterar halsen och stämbanden! Jag ska testa denna spray i några veckor, blir det inte bättre ska jag tillbaka. Jag får inte heller prata i onödan (hahaha), sjunga eller viska. Ska försöka hålla stenhårt på det här, det är helt värdelöst att vara sjuk ju!
Jag hoppas till tusen på att få ett jobb här i sommar! Jag och Martina har delat ut CV:n överallt känns det som, nu är det bara att hoppas på att få napp någonstans! Ett sommarjobb som utvecklas till ett extrajobb hade inte suttit helt fel!
Om två veckor åker jag hem till Stockholm för en vecka, mycket välbehövligt! Jag behöver umgås med min familj och träffa Siri! Det var så länge sen och det har hänt så mycket som jag behöver ventilera med henne! Vi är sjukt olika men vi förstår varandra och är väldigt lika på en del sätt!
Ikväll blir jag bjuden på middag av min älskling Angelica! Kyckling vankas det visst, sen blir det filmkväll med henne, Allergo, Emelie och Martina. Skönt att inte festa i helgen, det känns som att jag har varit konstant full sen nyår...
Oh! Extrapris på Ben & Jerry's på ICA den här veckan, två stora burkar för 75 kr. En cookie dough och en New York super fudge chunk blev det för min del! MUMS!
Måste även tillägga att det är fantastiskt roligt att Moa har hittat en låt av Per Gessle som heter "När Karolina kom"! Kan inte bli bättre!
Nu ska jag lägga mig på soffan med min nya bok av Hasse Alfredsson, "En något stor bok", som innehåller sju böcker som han har skrivit! Helgen är räddad för min del!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0