Oerhört bittert inlägg

För mycket som händer runt omkring mig just nu för att jag ska orka med allting. Nu tar jag en paus. Punkt. Efter introveckan släpper mycket ångest och många orosmoment. Efter introveckan börjar mitt nya liv. Ha ha. Det har ju aldrig någon Härnösandsstudent sagt förut tänker Härnösandsvännerna. Men vi kan väl göra ett tappert försök, eller vad säger ni brudar? Vi avbokar all negativ energi och alla hemska saker som händer oss och de vi älskar? Jag tycker att Allergo och Jessica ska säga åt sin jävla Gud att det RÄCKER NU! Sluta förse folk med skit som inte har gjort något för att förtjäna det! Det är fina människor som blir utsatta för den här skiten som haglar över oss. Så. Nu vet ni. Allergo och Jessica, ta ett snack med han däruppe, snarast möjligt! TACK

16 augusti

Dagens låt: Just idag är jag stark
Dagens dusch: Hann jag inte med i morse
Dagens frisyr: -
Dagens smink: -
Dagens händelse: Martinas makaroner... Oj, oj, oj
Dagens planer: PM-veckan, plugga
Dagens vill ha: Någon att gosa med
Dagens saknad: Anton
Dagens drog: Skratt
Dagens tråkigaste: Bakfylla
Dagens finaste: Vänner
Dagens måste: Massor!
Dagens dricka: Vatten i mängder
Dagens köp: Mat på ICA, en latte på Wayne's
Dagens mat: Köttbullar och makaroner till lunch, sallad till middag
Dagens sjuka: Bakfylla
Dagens kärlek: Sängen
Dagens mående: Över förväntan
Dagens roligaste: Marina!

14 augusti

Tillbaka i Härnösand. Det känns underbart! God natt!

11 augusti

Snart bär det av till Norrland igen. På fredag tar jag mitt pick och pack och åker iväg med mamma och pappa. Jag har fått ett nytt köksbord och lite andra grejer som jag vill ha med mig som inte får plats på tåget, därav den stundande road tripen. Härnösand nås dock inte förrän på lördag. Vi gör ett stopp hos mormor och Kurt och njuter lite mer av mormors underbara mat och sover hos dem. Det är som vanligt med blandade känslor jag åker tillbaka. Det är klart att det är skitkul att träffa alla polarna igen, och jag längtar till introveckan, att få göra saker på mitt sätt igen och att inte vara beroende av den obefintliga kollektivtrafiken och mammas och pappas möjlighet att skjutsa mig. Det jag inte ser fram emot är: städa, passa tvättider, laga mat, diska för hand, läsa bild 30 hp samt spendera pengar på tråkiga saker såsom livsmedel. Jag tror att det kommer bli bra ändå, i slutändan blir det (nästan) alltid det!

Denna dag spenderades med Jessica i Knivsta. Vi skulle luncha och min ekonomi är inte den bästa just nu så jag hade inte råd att ta tåget någonstans och Knivsta kunde jag kirra skjuts till. Vi begav oss alltså till den lilla men vänliga hålan Knivsta. Greken som vi ville äta på hade stängt och det andra lunchstället i byn hade ingenting som lockade. Det blev en engångsgrill och korv från ICA istället. Där kom vi till nästa problem, det är inte det lättaste att hitta någon park i den byn... Vi vandrade och till slut hittade vi en lagomt avskild gräsplätt vid ett bostadsområde! Det blev ett par härliga timmar med skratt och massa prat! Precis vad jag behövde! Jag hade ju saknat min lilla sockerpulla! Sen begav jag mig hem och har avnjutit eftermiddagen och kvällen hemma med pappas goda teriyaki(stavning?)kyckling och Sims 3. Lugnt och skönt!

Imorgon ska jag plugga klart det sista och packa ihop mina kläder som ligger strödda lite varstans i huset. Det kommer bli en skön dag känner jag på mig!

Nu äre dags för lite mer Gilmore Girls och sen sängen!

6 augusti

Sådär ja. Nu har snart en månad av somrig bloggtorka gått. Om en vecka återvänder jag till Härnösand med, som vanligt, blandade känslor. Den här sommaren har varit otroligt skön, även om det har varit obeskrivligt frustrerande att inte ha något arbete. Det har varit, stundtals, obeskrivligt frustrerande att höra och läsa om folks gnäll på att de måste arbeta på sommaren. De flesta av mina vänner är studenter, rent sponne känner jag att man ska vara glad över att man har ett arbete på sommaren. Jag hade mycket hellre arbetat och tjänat pengar som jag kan unna mig något fint för. För det tycker jag att man är värd när man sliter i skolan resten av året och lever under existensminimum.

Jag har i alla fall haft en skön sommar och haft tid att tänka på vad och hur jag vill göra med saker och ting i höst. Det är inga stora, livsomvälvande saker men jag har tänkt. Jag ser hösten som en nytändning och jag ser fram emot utmaningarna som den medför! Nu ska jag inte ropa hej innan jag ens kommit tillbaka till Härnösand, och jag ska genomföra min sista introvecka som Phaestmaestare. Vi får väl se om jag kommer vara lika sugen på att lägga om saker och ting, eller om det kommer följa den invanda rutinen!

Tills dess- njut av sommaren medan den är här, om ett halvår kommer vi att längta som tokar efter den!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0