28 mars

Bloggeliblogg! Har haft en otroligt mysig och skön dag, men dock inte så mycket plugg gjort. Är fortfarande halv döv, mycket irriterande, särskilt för de i min omgivning som måste höra mina "VA?" hela tiden! Förhoppningsvis släpper locket snart, annars blir jag knäpp!
Fick hem en remissbekräftelse från sjukan idag, beräknad väntetid två månader. Kul. Verkligen. Har bara gått med skiten sen oktober, men det är lugnt. Jätteroligt att det ska ta såhär lång tid att få hjälp.

27 mars

Bara för att göra Angelica förvirrad slänger jag in ett inlägg idag också! Jag har haft en underbar helg med härliga människor! Nästa gång är hela hönsgården förhoppningsvis hemma och kan delta!

Idag gör jag inte särskilt mycket, håller på och tvättar nu, ska väl diska och laga någon mat senare! Har fortfarande lock för oronen vilket jag börjar bli riktigt less på! Men det släpper nog snart får jag hoppas! Ikväll är det Big Brother live, ska bli spännande att se vem som åker ut av Vanessa och Roza. Roza är ju mest störig, men samtidigt skulle det vara roligt att se hur Sonia klarar sig utan Vanessa...

Nu är det dags för en kopp kaffe innan jag ska ner i tvättstugan igen!

26 mars

Fruktansvärd förkyldning, lock för öronen och fruktansvärt ont i öronen. Tur att man har fullt upp med saker att göra så man inte riktigt hinner känna efter. Gårdagen var helt underbart mysig! Maten på thai var fantastisk (som alltid), vi hyrde sex filmer varav tre såg vi igår, Den bästa sommaren, 17 again och College. Den sista var dock en av de sämsta filmer jag någonsin sett!
Ikväll blir det Earth Hour och filmtittande igen! :)

25 mars

Det var länge sen det blev något bloggat här nu. Livet har väl rullat på sin lilla bana med skolan, vänner, fest, aktiviteter osv. Snö6 är nog det största som har hänt. Härnösands studentkårs största årliga studentevenemang gick av stapeln för några veckor sedan. Snö6 är en sexkamp i snön och vinets tecken där alla lekar går ut på att hälla i sig massa hemmagjort vin (phulvin). I år var första året jag fick vara med som deltagare, tidigare år har jag ju varit arrangör då jag satt i PM. Mitt lag vann det vi gick ut för att vinna, bästa laganda och flest stölder från andra lag och PM. Varje lag har ett varsitt tema, mitt lag var töntar. Sjukt roligt tema tyckte vi och alla töntar var olika sorters töntar, jag och Amanda exempelvis var Harry Pottertöntar.

I övrigt har det inte hänt så mycket alls. Våren är på gång, längtar verkligen tills snön har försvunnit och man kan sitta ute i det torra gräset i solgasset och grilla utanför Rosenbäcken. Känns som att det är enormt långt dit, men när den dagen kommer är jag lätt först ut!

Något annat som snurrar i skallen är ju tanken på att få eller att inte få ett sommarjobb i år. Fy fan vad skönt det hade varit att få ett jobb här i stan som förhoppningsvis skulle kunna utmynna i ett extrajobb nästa år! Blir det så att jag och Martina får jobb här båda två i sommar har vi bestämt att vi ska sätta en tunna phulvin och ha en riktig phulvinssommar! Det hade varit stört skönt och roligt! Jag har också bestämt att jag ska ha en sommarromans. Jag vet inte hur det ska gå till riktigt. Men jag SKA ha en sommarromans. Envis är jag ju, så det är väl bara att se till att det händer!

Nu ska jag packa ihop mina saker för att så småningom röra mig ner på stan med Martina, Angelica och Jossan. Ikväll blir det thai-resturangen till middag och filmer, Big Brother och mys hela kvällen!

Karro

Är lite dålig på att skriva men jag är rätt vettig och har åsikter om det mesta ändå.

RSS 2.0